POLITIČAR DAMIR MAŠIĆ OŽENIO INSTRUKTORKU ZBOG KOJE JE OSTAVIO ŽENU: Ova afera je danima tresla SDP BiH (FOTO)
Foto: Instagram/Damir Mašić

venčanje u doba korone

POLITIČAR DAMIR MAŠIĆ OŽENIO INSTRUKTORKU ZBOG KOJE JE OSTAVIO ŽENU: Ova afera je danima tresla SDP BiH (FOTO)

Bosna i Hercegovina -

Damir Mašić, nekadašnji federalni ministar obrazovanja i nauke BiH oženio je voditeljku kanala O Medinu Sipović.

Iako vlada epidemija koronavirusa, brojni parovi ne odustaju od venčanja, s tim da je protokol jasan - bez okupljanja i slavlja. Venčanja u opštini su dozvoljena, ali samo uz prisustvo kumova. Predsednik Kantonalnog odbora SDP-a Damir Mašić je ispoštovao naređenja, pa se zarekao na večnu ljubav voditeljki i fitnes-instruktorki Medini zbog koje se prethodno razveo od supruge Sakibe.

On je na svom Instagram nalogu napisao sledeće: "Dragi moji, naše najljepše trenutke želimo podeliti upravo sa vama, te na taj način preneti barem mali trenutak sreće i zadovoljstva koji mi istinski osećamo.

?‍❤️‍?❤️???????

A post shared by Damir Masic (@damirmasic) on

Teška su vremena, a ona obično iziskuju prave i ispravne odluke. Mi smo jednu takvu upravo napravili.

Volite se, pazite i čuvajte jer je to jedino što je u konačnici i bitno."

Podsetimo, u oktobru prošle godine, Mašić je dospeo u javnost zbog ljubavne afere. Naime, navodno je tada započeo ljubavnu vezu sa fitnes-instruktorkom koja je bila bivša devojka Harisa Nikšića, sina stranačkog šefa Nermina Nikšića. Kako se tada, pisalo Medina je sa Mašićem počela da se viđa dok je još bila u vezi sa Nikšićem, a to je sve narušilo i Mašićev brak.

Pre nekoliko meseci, Slobodna Bosna je objavila vest da je Mašić u vezi sa fitnes-instruktorkom, koja mu je postala zakonita supruga, a uvređeni Damir Mašić je tada tužio Slobodnu Bosnu i tražio finansijsku odštetu za navodno pretrpljeni bol. Osim Mašića, Slobodnu Bosnu su tužili još neki funkcioneri SDP-a, tražeći takođe finansijsku odštetu za vest, koja je, ispostavilo se, potpuno tačna.

Kurir.rs/Ekskluziva.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track