Najnovije vesti

KONOBAR VELIKOG SRCA: Gosti iz Katara otišli u žurbi i ostavili novčanik, brzom reakcijom sve rešeno! Nije im prvi put!
Foto: Avaz.ba

bravo

KONOBAR VELIKOG SRCA: Gosti iz Katara otišli u žurbi i ostavili novčanik, brzom reakcijom sve rešeno! Nije im prvi put!

Bosna i Hercegovina

Konobar zvorničkog restorana „Šoja“ Goran Trišić, nakon nekoliko dana traganja za vlasnikom, vratio je izgubljeni novčanik s novcem i dokumentima porodici Kianoša Rezaida i Ljubice Jovanović.

Oni su, nakon povratka iz Katara, boravili u Kamenici, gde su čekali na odlazak u SAD. Otišli su na ručak u restoran, a u žurbi su zaboravili novčanik.

"Trenutno smo u Kamenici i došli smo kod njih na ručak. Stariji sin nam je pre polaska rekao da je mlađi sin izašao sam na parking pa smo istrčali napolje i suprug je zaboravio torbicu s novčanikom", ispričala nam je Ljubica Jovanović.

Trišić, koji već pet godina radi kao konobar, ispričao nam je da je torbica ostala na stolici gde je gost sedeo.

"Čim sam je primetio, potrčao sam za njima, ali su već bili otišli. Drago mi je da smo ih na kraju našli i vratili im stvari", govori on.

Vlasnica restorana Sretanka Šoja kaže da su prvo mislili da će se gosti, kada vide da nema torbice, sami vratiti.

"Pošto se niko nije javljao, a radilo se o stranom državljaninu, pozvali smo policiju, a oni su nam rekli da ti ljudi, verovatno, borave u Kamenici. Uz pomoć prijatelja, stupili smo u kontakt s njima i pozvali ih da dođu po zaboravljene stvari", ispričala je Šoja.

Sretanka Šoja kaže da su jednom prilikom vratili novčanik čoveku koji je krenuo na aerodrom i dalje za Pariz. Lani su jednoj porodici „spasili“ letovanje nakon što su kod njih zaboravili sav novac koji su poneli na more.

Jednu kameru su posredstvom agencije s kojom sarađuju vratili u daleki Hong Kong, a u restoranu je jedino ostao šešir jedne Kineskinje, koji sada tu stoji kao suvenir.

Kurir.rs/Avaz Foto: Avaz.ba

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...