HAJDE POGLEDAJ DA LI U BAŠTI SEDI DŽIBA: Jedan od uhapšenih za ubistvo Spahića sve priznao policiji, evo šta je rekao
Ubijeni Spahić, Foto: Facebook/Printscreen

traga se za sašom golubom

HAJDE POGLEDAJ DA LI U BAŠTI SEDI DŽIBA: Jedan od uhapšenih za ubistvo Spahića sve priznao policiji, evo šta je rekao

Bosna i Hercegovina -

Sejo Hrenovica priveden je u okviru istrage o ubistvu Nedžiba Spahića Džibe koje se dogodilo u ponedeljak u sarajevskom restoranu.

Hrenovica, koji se zna sa Sašom Golubom za kojim je raspisana poternica, osumnjičen je za pomaganje.

Nezvanično, saznaje se da je Hrenovica sve priznao u policiji i opisao svoju ulogu u celom slučaju rekavši da je Golub zloupotrebio njihovo poznanstvo i iskoristio ga da sazna sedi li Džiba u restoranu.

Hrenovica je, naime, zaposlen u ugostiteljskom objektu koji je u blizini restorana u kom se dogodilo ubistvo. Tog dana Golub je dolazio kod njega na kafu, a posle su se dogovorili da se čuju. Golub ga je nazvao između 18 i 19 sati.

"Golub me nazvao na moj mobilni govoreći “Hajde, bogati, pogledaj da li se u bašti restorana 'Paper Moon' nalazi Džiba”, a ja sam odmah znao da se radi o Nedžibu Spahiću Džibi, koga sam znao iz viđenja", kazao je Hrenovica.

On je odmah otišao u obližnji restoran i video da Džiba sedi s jednim muškarcem kojeg nije poznavao, a na njihovom stolu bila je flaša vina. Nazvao je Goluba i rekao mu: “Eno sede ti tamo.” Još jednom su se čuli kasnije kad mu je Golub rekao da dođe u prolaz kod restorana, ali je Hrenovica to odbio.

"Nakon nekih 20 minuta čuo sam pucnje, tri ili četiri. Izašli smo napolje i videli da je gužva i pričalo se da je neko pucao, a ja sam, misleći na Sašu Goluba, u sebi pomislio “nije valjda budala neku glupost napravio”, ispričao je Hrenovica kazavši da nije posumnjao da će doći do ubistva.

Kurir.rs/Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track