DRAMA KOD BOSANSKE GRADIŠKE: Napao muškarca koji je hteo da mu pomogne nakon nesreće! Izudarao ga, pa mu ukrao vozilo
Foto: Profimedia

nesvakidašnji slučaj

DRAMA KOD BOSANSKE GRADIŠKE: Napao muškarca koji je hteo da mu pomogne nakon nesreće! Izudarao ga, pa mu ukrao vozilo

Bosna i Hercegovina -

Policijski službenici Policijske uprave Bosanska Gradiška, 21.10.2020. godine, identifikovali su i lišili slobode S.B. iz mesta Orahova zbog postojanja sumnje da je počinio krivična dela ''Teška krađa'' i ''Telesna povreda''.

Naime, staničnom odeljenju policije Orahova, istog dana oko 14.30 sati prijavljeno je da je radnika privatnog preduzeća sa sedištem u Doboju, presrela nepoznata osoba, fizički ga napala i izbacila iz vozila marke VW Transporter, te se udaljila u nepoznatom pravcu.

Po primljenoj prijavi na mesto događaja su izašli policijski službenici Policijske uprave Bosanska Gradiška, a koji su došli do saznanja da se pre podnošenja prijave dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao S.B. iz mesta Orahova, a koji je sa putničkim automobilom marke 'VW Pasatt’ sleteo s kolovoza.

Nakon saobraćajne nezgode oštećeni je prišao S.B kako bi mu pomogao, ali S.B. ga je fizički napao udarivši ga rukama više puta u predelu glave i tela, nakon čega uzima vozilo oštećenog u kojem su se nalazila dva mobilna telefona, te se udaljio u nepoznatom pravcu.

Nedugo potom S.B. se sa vozilom oštećenog vratio na mesto nesreće i pokušao izvući svoje vozilo koje je sletelo s kolovoza, a kako mu to uspelo, ostavlja svoje vozilo i vozilo oštećenog, pa se udaljava u nepoznatom pravcu.

Uviđaj na mesta događaja izvršili su policijski službenici Policijske uprave Bosanska Gradiška.

Istog dana oko 20.30 sati u mestu Orahova, policajci su pronašli i uhapsili S.B, nakon čega je alkotestiran, i tom prilikom je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

O gore navedenom obavešten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se po kompletiranju i dokumentovanju predmete podnose izveštaj za počinjena krivičnog dela protiv navedene osobe.

Kurir.rs/Klix.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track