Najnovije vesti

Jahorina - ski sezona počinje u nedelju 29.novembra
Foto: Promo

Jahorina - ski sezona počinje u nedelju 29.novembra

Bosna i Hercegovina

Olimpijski centar Jahorina od nedelju, 29.11. zvanično pušta skijalište u rad. Zahvaljujući novim snežnim padavinama, pogodnoj temperaturi a najviše sistemu za osnežavanje, za sve ljubitelje snežnih aktivnosti Jahorina ponovo prva u regionu otvara ski sezonu.

„Pratimo situaciju, sistem za osnežavanje je u pogonu u svakom momentu kada to uslovi dozvoljavaju. Za sada je skijašima na raspolaganju staza Poljice i lift sidro Poljice. Šestosjed Poljice je takođe u pogonu ali za panoramsku vožnju do Olimpijskog bara koji ove zime skijašima svoja vrata otvara u proširenom kapacitetu i sa novim menijem. Zahvaljujući dobroj pripremi staza i sistemu osnežavanja ponovo prvi u regionu puštamo skijalište u rad, na stari dan Republike", rekao je direktor Olimpijskog centra Jahorina – Dejan Ljevnaić.

foto: Promo

Radno vrijeme ski centra je od 9:00 do 16:00 časova za dnevno i 18:00 do 21:00 čas za noćno skijanje. Popust od 70% važiće na dnevne i dnevno noćne karte koje se kupe i iskoriste isti dan a kupovina karata je moguća na prodajnom mestu Poljice.

foto: Promo

Olimpijski centar Jahorina apeluje na sve skijaše i posetioce da se tokom boravka na ovoj planini pridržavaju svih neophodnih epidemioloških mera, da budu odgovorni prema sebi i drugima ali i da uživaju u snežnim radostima i jačaju svoj imunitet boravkom u prirodi i aktivnim odmorom na Jahorini.

1 / 4 Foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...