BRATSKA LJUBAV! NOĆNI VUKOVI PROSLAVU NOVE GODINE POSVETILI REPUBLICI SRPSKOJ! Dodik im poručio BIĆEMO TU narednih godina! (VIDEO)
Foto: VK video prtscr

orio se kalašnjikov

BRATSKA LJUBAV! NOĆNI VUKOVI PROSLAVU NOVE GODINE POSVETILI REPUBLICI SRPSKOJ! Dodik im poručio BIĆEMO TU narednih godina! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Ruski moto klub "Noćni vukovi" ovogodišnju proslavu pravoslavne Nove godine, 14. januar, posvetili su Danu Republike Srpske, a tim povodom obratio im se i srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik.

On je istakao da ga je veoma obradovalo što su u tim danima želeli da budu s Republikom Srpskom, ali je izrazio žalenje što nije bio u mogućnosti da bude sa njima zbog trenutnih uslova u kojima živimo, prenosi RTRS.

"Ali, sigurno u jednoj od narednih bićemo tu", rekao je Dodik i istakao važnost zajedništva, kao i snage koju su uputili porukama i zahvalio za organizaciju obeležavanja Dana Republike Srpske.

Video proslave objavio je i vođa "Noćnih vukova" Aleksandar Zaldostanov Hirurg.

"Danas, uoči Krštenja Gospodnjeg, opraštajući se od naše novogodišnje bajke 2021, koju smo posvetili bratskom srpskom narodu, primili smo video čestitku našeg prijatelja i prijatelja Rusije - predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika! Što se itekako očekivalo tog dana", napisao je Zaldostanov na društvenim mrežama.

Kurir.rs / Tanjug, Foto: VK video prtscr / Alexandr Khirurg Zaldastanov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track