PENZIONER IZ FOJNICE PUN TALENATA: Radi sklekove na jednoj ruci, piše i levom i desnom istovremeno, a zovu ga i Pavaroti! (VIDEO)
Foto: Youtube/Avaz TV

može mnogim stvarima da se pohvali

PENZIONER IZ FOJNICE PUN TALENATA: Radi sklekove na jednoj ruci, piše i levom i desnom istovremeno, a zovu ga i Pavaroti! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Fojnički penzioner Ramo Bejzić (67), sevdalija i bivši nastavnik razredne nastave, ima nesvakidašnji talenat.

"Na Pedagoškoj akademiji u Sarajevu profesor psihologije otkrio je da mogu istovremeno da pišem obema rukama isti tekst i razgovaram. Osim toga, iako sam težak više od 100 kilograma, još mogu na jednoj ruci da uradim nekoliko sklekova", kazao je Bejzić tvrdeći da „puca od zdravlja“.

I u 67. godini može da radi razne zahtevne vežbe.

Penziju je zaradio radeći 41 godinu i jedan mesec. Nijedan dan nije bio na bolovanju. Sakuplja lekovito bilje i pravi sebi čajeve, kao i prijateljima. Snimio je tri CD-a i uvek je spreman društvu da zapeva sevdalinke, pa ga zato neki ga zovu i Fojnički Pavaroti.

"Sevdalinku volim otkad znam za sebe, pevao sam u vojsci na odsluženju vojnog roka, gde sam bio vozač. Prvu nagradu za to dobio sam kao student na „Studentskom ljetu“ u Maglaju. Pevao sam i pevam s brojnim pevačima, gostovao sam na TV i radio stanicama", pohvalio se Bejzić.

Osim toga, on je i dobrovoljni davalac krvi.

#To je porodična karakteristika. Krv sam davao 30 puta, moj brat Asim 60, a Zijad 40", dodao je Bejzić za Avaz.

Kurir.rs/Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja