STRAVIČNO VRŠNJAČKO NASILJE U OSNOVNOJ ŠKOLI U JAJCU Učenica tukla i ponižavala devojčicu! Deca navijala i snimala mobilnim VIDEO
Foto: Printscreen/Youtube

sKANDAL

STRAVIČNO VRŠNJAČKO NASILJE U OSNOVNOJ ŠKOLI U JAJCU Učenica tukla i ponižavala devojčicu! Deca navijala i snimala mobilnim VIDEO

Bosna i Hercegovina -

Stravičan slučaj vršnjačkog dogodio se u dvorištu Osnovne škole u Jajcu. Naime, iznenađujuće je što su akteri šokantnog snimka dve devojčice, učenice osnovne škole.

Kako se vidi na nekoliko objavljenih videa, jedna devojčica oborila je drugu na zemlju, a potom joj sela na prsa udarajući je. Zlostavljana učenica pokušava da se odbrani štiteći rukama lice, dok je zaprepašćujuće i to što ostala deca huškaju napadačicu te sve snimaju mobitelima i psuju.

Kako Avaz nezvanično saznaje devojčica je već duže vreme maltretirana, a „na zub“ ju je uzela grupa učenika koji su je određeno vreme kinjili, a sada je i fizički napadnuta te joj je agonija pojačana i snimanjem njenog poniženja.

Očekuje se skora reakcija policije, Centra za socijalni rad, školske uprave i dečijeg psihologa.

Devojčici pozlilo

Nakon pojave snimka stravičnog vršnjačkog nasilja koje se pre neki dan dogodil u dvorištu Osnovne škole u Jajcu, otac pretučene devojčice odveo je ćerku u Hitnu jer joj je naglo pozlilo.

Porodica je o tome obavestila prijatelje na društvenoj mreži Facebook .

Pretili da će joj razbiti slezinu

- Ćerku jako je boli glava, a u supruga je u teškom stanju. Ne mogu svima odgovoriti ovako ću napisati. Hvala vam prijatelji što zovete i pitate nadam se da razumijete da ne mogu svima odgovoriti pa valjda će biti pravde i za prvi slučaj i drugi ovaj put nema stajanja ni oprosta. Hvala svima na razumevanju- oglasio se otac napadnute devojčice.

Preko iste prijateljice, roditelji su obavestili, da se događaj desio pre nekoliko dana. Devojčica je roditeljima kazala da je postila i da se nije mogla odbraniti.

"Nije nam odmah smela da kaže šta se dešavalo jer su joj zapretili ako kaže pre snimka da će joj razbiti slezinu", naveli su roditelji.

Roditeljima su poznate devojčice koje su njihovoj ćerki držale noge kao i treća koja ju je tukla. Brat devojčice koja je udarala njihovu kćerku, nagovarao je sestru da jače udara, a drugu devojčicu da je pljuje, dok je treća sve snimala udaljena od njih 20 metara.

Niko joj nije pomogao

"Mojoj devojčici niko nije pomogao. Isto se desilo i mom sinu pre godinu kada je brat od devojčica koja je tukla moju ćerku zvao „Žutog“ koji ga je pretukao i povredio mu slezinu", napisala je majka.

Dodala je da od tada ista deca konstantno provociraju njenu ćerku koja je kući danima dolazila uplakana.

"Dete je dolazilo kući peške, nije smelo autobusom. Razrednoj sam se obraćala i policiji, a sad su mi napali dete, napisali su na sajtu svoje prijateljice.

Iste devojčice, naveli su, piju alkohol i nude njihovoj ćerki cigarete i u sok joj sipaju alkohol. Majka navodi da je ćerki branila da se druži s njima, a sada su te devojčice njoj smestile da ona to radi.

Kurir.rs/Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track