OGLASILA SE MAJKA PRETUČENE DEVOJČICE U JAJCU: Slično se dogodilo i mom sinu, otac nasilnice me je psovao i udario! UZNEMIRUJUĆE
Foto: Printscreen/Youtube

katastrofalan slučaj vršnjačkog nasilja

OGLASILA SE MAJKA PRETUČENE DEVOJČICE U JAJCU: Slično se dogodilo i mom sinu, otac nasilnice me je psovao i udario! UZNEMIRUJUĆE

Bosna i Hercegovina -

Mirela Omerović, majka pretučene devojčice iz Jajca otkrila je kroz kakvu agoniju prolazi njena ćerka, ali i kompletna porodica.

Javnost u BiH ostala je šokirana nakon što je objavljen stravičan snimak vršnjačkog nasilja na kojem se vidi kako devojčica tuče drugu učenicu dok ostali navijaju i snimaju.

Majka je kazala da je ćerku vodila u Hitnu pomoć.

"Dečji pedijatar pregledao joj je oko koje joj je nateklo. Mi smo je pregledali, ima modrice na nozi i na glavi, crvenilo na oku, ne znam šta da više kažem. Saznala sam za video i zaglavila sam u bolnici u Novoj Biloj, tamo su mi dali injekcije i tablete. Došla sam kući i opet sam otišla u Hitnu", kazala je kroz suze Mirela Omerović za Avaz.

Očajna zbog premlačivanja ćerke, uputila se prema kući devojčice nasilnice, ali je tu za nju usledio novi šok.

"Otišli smo do kuće devojčice. Čovek me je napao i udario me, psovao mi majku balijsku, kaže da sam ja njegovu ćerku udarila, a nisam je ni dotakla. Mi smo popričali prvi put sa njima. Čovek je rekao "Ja joj ne mogu ništa, ona je već dobila izbacivanje". Ja nju pitam zašto si to uradila. 'Šta ti je moja ćerka uradila', kad on pođe na mene da viče „Otkud ti pravo, marš iz moje avlije, udarili ste mi na dete“. Nogom me udario u levu stranu. Bežala sam i pozvali smo policiju. Nazvala policija, zovu muža kao prebili je mi, a niko nije. Vodio je curicu doktoru i u policiju kao da smo mi nešto uradili. A mi pojma nemamo za to, on je mene udario i uvredio. Ljudi su zlo", priča majka.

Dodala je da ona i suprug nisu znali da snimak i premlaćivanje sve dok ih nisu pitali kako im je ćerka, a devojčici su pretili da nikom ne sme ništa da kaže pre objave snimka, jer će joj inače „izbiti“ slezinu.

Bez slezine je ostao i njen brat koga je pre godinu brutalno pretukao mladić pod nadimkom Žuti, a koji je za to dobio uslovnu kaznu.

"Nije mi do te odštete , on to meni nikad ne može namiriti. Sve je od toga i počelo, evo sad se desilo za curicu. Prozivanje na „Instagramu“ i tuča i u školi i na ulici. Govorili su joj „Ostaćeš ko brat bez slezine“ i „Ubićemo te“. Šta god kažem suvišno je sada, došlo mi je verujte, da sebi naudim, ne mogu više izdržati", kazala je očajna majka.

Brat devojčice koja je tukla njenu ćerku, zvao je pomenutog Žutog da dođe, ali kako majka tvrdi, on se, na sreću nije pojavio.

"Ovo se mora sprečiti da se ne bi desilo i drugoj deci. Ne mrzim ljude, ne delim ih, ako poštujem svoju veru, poštujem i tuđu. Treba da se malo okrenemo jedni prema drugima, ovo će se sutra desiti drugom detetu. Ja sam prvi put ćutala kada mi je sin napadnut, zato mi se ovo sad desilo. Više ne želim da ćutim i ne želim da se sve ovo zataška, sve smo odmah prijavili policiji", kazala je majka Mirela Omerović.

Kurir.rs/Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja