HOROR U SRPSKOJ: Banjalučanin sekirom uništio kola u kojim su bile dve devojke! Pobegao kada su stigle komšije!
Foto: Shutterstock, Profimedia

uhapšen

HOROR U SRPSKOJ: Banjalučanin sekirom uništio kola u kojim su bile dve devojke! Pobegao kada su stigle komšije!

Bosna i Hercegovina -

Banjalučanin Milan D. uhapšen je zbog sumnje da je u subotu uveče u banjalučkom naselju Obilićevo razbio automobil sa dve devojke, saznaje "Glas Srpske".

Lupanje i buka uznemirili su stanovnike Ulice Carice Milice u Obilićevu, a shvatili su da nešto nije u redu kada je devojka vrisnula i molila ga da je pusti.

"Devojke su se zaključale u automobil i vikale na njega, a on je bio napolju i sekirom je udarao u vetrobranska stakla na vozilu, a zatim je počeo da udara u lim", rekli su stanovnici obližnje zgrade koji su bili svedoci napada.

Kako su rekli "Glasu Srpske", isprva su mislili da su se mladići tukli na ulici.

"Nismo znali šta se dešava jer buka nije prestajala, a onda smo čuli ženu kako viče na muškarca i uporno mu govori:" Pusti me, pusti me!", rekli su meštani.

Građani su počeli da se okupljaju oko njih kada je mladić pobegao sa sekirom.

"Tada je stiglo policijsko vozilo i čuo sam da su ga uhvatili nekoliko ulica dalje od naše zgrade", rekao je jedan Banjalučanin koji nije želio da se imenuje.

U Policijskoj upravi Banjaluka potvrdili su da im je slučaj prijavljen u 21:15.

"M. D. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo oštećenja i oduzimanja tuđe imovine", saopštila je banjalučka policija ne navodeći detalje.

Još nije rešeno da li su se devojke i osumnjičeni poznavali od ranije i šta je uzrok nasilničkog ponašanja ovog mladića.

Kurir.rs/ATV BL

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track