00:48

DODIK USRED SARAJEVA PEVAO SRPKINJA JE MENE MAJKA RODILA! Komšiću i Džaferoviću zasmetala harmonika

veselo u BiH

SRPKINJA JE MENE MAJKA RODILA: Dodik doveo harmonikaša u kabinet, zapevali uz piće, a Džaferović mu preti! HIT SNIMAK IZ SARAJEVA

Bosna i Hercegovina -

Posle predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je juče u Mađarskoj pevao "Tamo daleko" veselo je bilo i u Bosni i Hercegovini gde je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik u društvu harmonikaša zapevao pesmu "Srpkinja je mene majka rodila".

To ne bi bilo nimalo čudno da se sve nije dešavalo u njegovom kabinetu u Sarajevu.

Da se muziciranje Dodika i ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savetu ministara Staše Košarca, nije dopalo drugim članovima Predsedništva, videlo se po njihovim reakcijama.

Predsedavajući iz redova Hrvata Željko Komšić zabranio je snimateljima da snimaju početak sednice da se "ne pretvori u medijski cirkus". Bošnjački član Šefik Džaferović, sa druge strane, poručio je da "ukoliko Dodik nastavi s ovom praksom onda će morati da dođe do snažnije reakcije međunarodne zajednice".

Pesma "Srpkinja je mene majka rodila" važi za patriotsku o čemu najbolje govori refren:

"Srpkinja je mene majka rodila sve da volim ona me učila sa verom u Boga majka rađala pa mi duša kao nebo velika."

Da je reč o slavljeničkoj amosferi, pored Dodikovog pevanja, da se zaključiti i na osnovu čašica na kabinetskom stolu.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:53

USIJANJE DANA, HAOS U BiH ZBOG ZAKONA O NEGIRANJU GENOCIDA: Željko Raljić, analitičar iz Banjaluke: Milorad Dodik je manipulator

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track