SVOJU DONATORKU NISU UPOZNALI ZA ŽIVOTA: Humana Banjalučanka četiri NVO testamentom ostavila veliku donaciju!
Foto: Facebook/ Mozaik Prijateljstva

BRAVO

SVOJU DONATORKU NISU UPOZNALI ZA ŽIVOTA: Humana Banjalučanka četiri NVO testamentom ostavila veliku donaciju!

Bosna i Hercegovina -

Humana Banjalučanka NVO koja pomaže siromašne testamentom ostavila veliku donaciju.

Kombi, koji nisu imali, a koji im je bio neophodan za rad na socijalnom preduzeću i prevoz obroka, uspjeli su da nabave jer se ovo Udruženje našlo u testamentu preminule sugrađanke, kaže se u postu Mosta Prijateljstva

Kako su napisali, uvek su maštali da imaju putnički kombi kako bi članovi tima, koji rade na izgradnji socijalnog preduzeća u Ramićima, imali normalan prevoz do posla. Za njih su, kako su rekli, to bili neostvareni snovi, ali da je u snove očigledno potrebno istinski verovati.

"I mi smo postali vlasnici odličnog polovnog putničkog vozila koji nam je bio neophodan za prevoz naših drugara do odredišta, ali isto tako i za prikupljanje garderobe i razvoženje obroka na teren. Pokojna gospođa Biserka Mrkić za života je ostavila testament i u njemu po 10.000 KM za četiri udruženja među kojima je i naše. Nakon smrti ove humane dame kontaktirao nas je njen advokat koji nas je ostavio u šoku dok nas je upoznavao sa detaljima testamenta", stoji u objavi.

Kažu da preminulu gospođu nikada nisu videli, ni čuli.

"Upravo za taj novac smo ponovili naš vozni park, te se ne vozimo više u gepeku naših malih auta. Teško nam pada što se ovakvoj ljudskoj veličini nismo uspjeli zahvaliti na vrijeme, dok je još njeno ogromno srce kucalo, ali joj želimo da počiva u Božijem miru, okružena nebeskim anđelima", navode u "Mozaika prijateljstva".

Kurir.rs/ATVBL

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track