MUŠKARCIMA PADA VILICA KADA VIDE ŠTA RADI ROMANA: Evo šta sve ume ova lepotica iz Gračanice, svi u neverici gledaju njene snimke
Foto: printscreen

lepa i spretna

MUŠKARCIMA PADA VILICA KADA VIDE ŠTA RADI ROMANA: Evo šta sve ume ova lepotica iz Gračanice, svi u neverici gledaju njene snimke

Bosna i Hercegovina -

"Žena iz kamiona", kako joj stoji u opisu Tik Tok profila, dolazi iz mesta Gračanica u Bosni, a pored drumskih teškaša, sudeći po video snimcima, savršeno upravlja i ostalim građevinskim mašinama, poput bagera.

Atraktivnu devojku iz Bosne i Hercegovine prati skoro 10.000 ljudi na ovoj društvenoj mreži, a zbog atraktivnog izgleda i muškarci često u neverici gledaju njene objave.

Prelepa Romana često postavlja snimke iz kabine kamiona, ali i iz svog doma. Naime, kada skine radnu uniformu vidi se sva raskoš njene lepote.

Ipak, ono što svima upada u oči jeste njena umešnost tokom vožnje kamiona i rukovođenja bagerom, zbog čega te snimke muškarci gledaju otvorenih usta, što se kaže, sa vilicom do poda.

Jer, koliko god da je mlada, Romana je pravi profesionalac u poslu koji obavlja. Naime, na jednom od viralnijih snimaka sa njenog profila, vidi se kako prvo kamionom dolazi do mesta odakle je potrebno utovariti pesak, da bi nakon toga prešla u bager, i sve to pretovarila u prikolicu narandžastog teškaša.

U komentarima koji se nižu ispod svake objave, njene kolege kamiondžije, sa oduševljenjem komentarišu njenu umešnost i znanje kada se radi o upravljanju teškim mašinama.

Jedan od pratilaca je postavio pitanje zbog čega nosi rukavice u kabini, da bi mu Romana spremno odgovorila na to, pobraviši veliki broj simpatija "U pauzama se hvatam lopate", napisala je ona tom prilikom.

Za razliku od Tik Toka, ona na Instagramu pokazuje i drugu stranu svog života koja uključuje putovanja, ali i selfije, te i detalje iz privatnog života u vidu proslava.Ipak, i na Instagramu ima mesta za njenog narandžastog teškaša, kamion marke Daf, ispred koga se uvek ponosno slika.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track