GORANU OBEĆALI POMOĆ, IZGLEDALO JE SVE U REDU: Načelnik Prnjavora o poslednjem susretu sa mladićem koji se ubio zbog maltretiranja
Foto: Facebook/Goran Karanovic

brinuo se o napuštenim psima

GORANU OBEĆALI POMOĆ, IZGLEDALO JE SVE U REDU: Načelnik Prnjavora o poslednjem susretu sa mladićem koji se ubio zbog maltretiranja

Bosna i Hercegovina -

Duboko me potresla iznenadna smrt mog mladog sugrađanina, a njegovoj porodici upućujem izraze iskrenog saučešća - rekao je načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš i dodao da je Gorana Karanovića poslednji put video u sredu, dan pre samoubistva.

- Bio sam u Šibenskoj, prišli su mi Goran i njegova majka i zatražili pomoć. Mladić je bio zabrinut zbog svojih pasa, jer je Komunalna policija odlučila da oni budu premešteni - priča Tomaš za Srpskainfo.

Dodaje da je mladiću obećao pomoć i da je izgledalo da je sve u redu i da će se problem rešiti ubrzo i na najbolji mogući način.

- Rekao sam mu da ne brine, da mu niko neće oteti njegove pse, ali da ih mora iz naselja preseliti na drugu lokaciju. Predložio sam da ih smesti na jednu poljanu, pola kilometra od njegove kuće, to je državna zemlja - kaže Tomaš.

Mladić mu je rekao da bi to rado urado, ali da nema novaca, a da mu za preseljenje pasa treba više od 1.000 KM.

- Ja sam mu rekao da podnese zahtev za pomoć od 2.000 KM i da će mu to opština odmah isplatiti. Goranova majka je bila s njim, može posvedočiti da je bilo baš ovako kako pričam - kaže Tomaš za Srpskainfo.

Nažalost, zahtev za finansijsku pomoć Goran nije stigao da pošalje u opštinu. Dan kasnije presudio je sam sebi. Majka ga je našla obešenog u plasteniku u četvrtak naveče.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track