DRAMA NA LETU ZA BUDIMPEŠTU: Putnik zbog turbulencija u avionu počeo da HISTERIŠE I DIVLJA, a onda su reagovale Sarajlije!
Foto: Shutterstock

fizička sila

DRAMA NA LETU ZA BUDIMPEŠTU: Putnik zbog turbulencija u avionu počeo da HISTERIŠE I DIVLJA, a onda su reagovale Sarajlije!

Bosna i Hercegovina -

Povratak četvorice Sarajlija iz Džede za Sarajevo definitivno će im ostati u sećanju. Naime, na letu prema Budimpešti u avionu su morali fizičkom silom savladati putnika koji je pravio probleme, prenosi Klix.ba.

Edin K., Alem L.,Tarik A. i Almir Dž. bili su sudionici nesvakidašnje situacije.

Iz Džede su poleteli avionom kompanije Wizz Air i trebali su sleteti u Budimpeštu. Međutim, tokom leta negde iznad Jordana jedan od putnika iz Mađarske je usljed turbulencija počeo da histeriše i pravi probleme u zadnjem delu aviona.

On je, verovatno u nemogućnosti da kontroliše strah počeo nasilnički da se ponaša i da lomi predmete oko sebe. Stuardese su bile nemoćne da ga obuzdaju.

U tom trenutkU putnici iz Sarajeva su priskočili u pomoć te zajedničkim snagama uspeli da savladaju mađarskog putnika. Kako kažu bili su primorani da ga svežu ga kako bi ga umirili. Ostali putnici su prema svedočenju bili jako uplašeni.

Kapetan je potom tražio dozvolu za sletanje u Kairo te je avion prizemljen, a putnik iz Mađarske koji je pravio probleme je izveden iz aviona nakon što mu je ubrizgano sredstvo za smirenje.

Avion je potom morao da sleti na Kipar gde su svi putnici morali da prenoće i tek sutradan je avion sleteo u Budimpeštu.

Na letu iz Džede za Budimpeštu nalazilo se 300 putnika.

(Kurir.rs/Klix.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track