MUŠKARAC IZ BIH UBIO ŽENU I DVOJE DECE, PA POBEGAO: Komšije ušle u stan i zatekle JEZIV PRIZOR, a onda ga je policija našla MRTVOG
Foto: EPA / Stephanie Lecocq

horor

MUŠKARAC IZ BIH UBIO ŽENU I DVOJE DECE, PA POBEGAO: Komšije ušle u stan i zatekle JEZIV PRIZOR, a onda ga je policija našla MRTVOG

Bosna i Hercegovina -

Muškarac (38) iz BiH ubio je suprugu i dvoje maloletne dece, stare tri i godinu dana, nakon porodične svađe u mestu Overpelt, u belgijskoj provinciji Limburg, pa se ubio, prenose mediji.

Komšije su u nedelju čule buku iz njihovog stana, nakon čega je jedna od komšinica ušla u stan i videla tela žene i dece, te je alarmirana policija.

Policija je, došavši na lice mesta, shvatila da je izvršilac pobegao i krenula u potragu helikopterom i brojnim patrolama.

Nakon nepunih pola sata, policija ga je pronašla mrtvog pored automobila u blizini kanala Sint-Huibrehts-Lil.

Drama se dogodila u stambenoj zgradi sa pet stanova, gde je već neko vreme živela ova porodica iz BiH.

Niko ne zna kada je tačno ubio ženu i decu, ali očevici kažu da je policija stigla na lice mesta u 17.45 časova.

"Istina je, pokrenuli smo istragu u vezi sa ovom porodičnom dramom, reč je o trostrukom ubistvu i samoubistvu", izjavila je Dorien Vanderheiden, iz kancelarije javnog tužioca, koja je dodala da se javno tužilaštvo neće oglašavati dok traje istraga.

Mediji prenose i da porodica nije bila nepoznanica lokalnoj policiji, koja je u proteklom periodu intervenisala nekoliko puta zbog prijave nasilja u porodici.

(Kurir.rs/Telegraf/hbvl.be)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja