PRATIO NAVIGACIJU PA SLETEO U MINSKO POLJE! Evo kako se nesreća završila po vozača! OVO JE BILO PRESUDNO ZA SPAS (VIDEO)
Automobil se srećom zaustavio pre nego što su naleteli na neku zaostalu minu, Foto: Facebook/Crna Hronika BiH

OVO SVAKOME MOže da se desi

PRATIO NAVIGACIJU PA SLETEO U MINSKO POLJE! Evo kako se nesreća završila po vozača! OVO JE BILO PRESUDNO ZA SPAS (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Još jedna nesvakidašnja nesreća dogodila se u Bosni i Hercegovini kada je vozač skupocenog džipa "kadilak" sleteo u minsko polje.

Bagerima su morali da izvlače njegov automobil.

- Mene zovu me Amerikanac a poznatiji sam i pod nadimkom "Mo Money$" iz Donjeg Vakufa. Rođen sam u Jajcu. Nisam video Bosnu i Hercegovinu 26 godina. Poslao sam "mercedesa AMG" i "kadilaka" da imam šta voziti po Bosni - kaže mladić koji je snimio ono što mu se desilo i okačio na društvene mreže:

@crnahronikainfo

(VIDEO) Bosanac pratio navigaciju pa se zaglavio sa skupocjenim Cadilacom: "Završio u minskom polju, bagerima ga izvlačili"

♬ original sound - CRNA Hronika

- Sleteo sam s puta prvi put u Vakufu kada sam krenuo da obiđem familiju. Zeznuo me je GPS i zaglavio sam u minskom polju. Bagerima su me morali čupati. Ovaj džip je 4×4 a težak je 4,3 tone. Ne znam ni kako sam ga izvukao, al ovo su bosanski putevi.

Svako nas dere na kulturan način, poručio je, a niko neće da pomogne kada ovako zaglavimo: "Hvala momcima iz Šumarije koji su me izvukli".

Automobil se srećom po vozača zaustavio pre nego što je naleteo na neku od zaostalih mina.

Kurir.rs/Crna hronika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track