POSLE NATAŠE STIGLA I OBRENKA: Hit snimak iz Skupštine Republike Srpske! Jedni se hvatali za glavu, drugi crkavali od smeha
Foto: Foto: Printscreen Youtube/BN

cirkus

POSLE NATAŠE STIGLA I OBRENKA: Hit snimak iz Skupštine Republike Srpske! Jedni se hvatali za glavu, drugi crkavali od smeha

Bosna i Hercegovina -

Posle Nataše Radulović, koja se nalazi na funkciji privremeno predsedavajuće Narodne skupštine Republike Srpske, koja je postala hit sa svojim izjavama i polemikama na Jutjubu, pojavila se i Obrenka Slijepčević inače predsednica Komisije za utvrđivanje sukoba interesa u Vladi Republike Srpske.

Naime, na sednici koja je održana u utorak 29. marta Obrenka Slijepčević trebala je da podnese izveštaj Komisije koju vodi, ali o svemu je bilo priče o tome kako je i koga zvala na kafu da pričaju o njenom izveštaju o sukobu interesa funkcioera Vlade Republike Srpske, do toga šta značli reč "langsati", kao i ko je 10 dana ležao u karantinu, ko je hteo da ide na koncert, ali nije smeo pa je imao Jutjub i šta je to zvonilo u Vlasenici gde je "visočije" u umesto na Romaniji!!!

Sve HIT izjave Obrenke Slijepčević

"Ja sam vas zvala na kafu da dođete da pričamo o mom izveštaju. Prema tome, malo sad langsam, da i ja kažem".

"Ja kao drugi ne idem na skupove. Neka nađe bilo tko gdje me vidio, ne idem na pjevače, ne idem na ovo. Imaš na Jutjubu, brate, pa gledaj... Kad rikne krava u vašoj Hercegovini, meni telefon zvoni, a tek u Vlasenici, malo visočije.

"Tri dana do izlaska iz izolacije meni gospođa revizorka nije dozvolila ta tri dana… Znači, to je smrtna opasna bolest od koje je ona, naravno, umrla poslije toga. Ja se ispričavam kao vernik, ja nisam gospod bog i ne mogu reći da je ja žalim. Netko je izvršio kaznu".

Snimak sednice Skupštine Srpske odmah je osvanuo na društvenim mrežama i vinuo Obrenku u visinu.

Na snimku se vidi kako ju je presedavajuća nekoliko puta upozoravala da se vrati na temu, ali Obrenka, kao da je nije čula nego je nastavila.

Inače prema pisanju medija Obrenkin govor je trajao više od 12 minuta, a onda su hit biseri od izjava okačeni na društvene mreže usledilo je ono što je usledilo - komentari.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track