KRVNA OSVETA U VELIKOJ KLADUŠI: Dve godine je kovao plan i čekao da ubica njegovog brata izađe iz zatvora
Foto: Shutterstock

predao se policiji

KRVNA OSVETA U VELIKOJ KLADUŠI: Dve godine je kovao plan i čekao da ubica njegovog brata izađe iz zatvora

Bosna i Hercegovina -

U Velikoj Kladuši sinoć je ubijen Asmir Halilagić koji je nedavno izašao iz zatvora u Zenici zbog primerenog vladanja, gde je služio kaznu zbog ubistva Hasana Grahovića kog je ubio 7. januara 2021. godine. Kako je saopštila policija, u pitanju je krvna osveta, jer je ubica brat pokojnog Hasana.

„Muškarac u dobi od 35 godina pucao je u 28-godišnjaka i tom prilikom mu naneo smrtonosne povrede. On je uhapšen i biće predat Tužilaštvu USK. Oba muškarca su iz Velike Kladuše“, rečeno je za portal „Avaza“ MUP-a USK pre dve godine.

Od tada, I.G., brat brutalno ubijenog Hasana, spremao se na krvnu osvetu. Spremao se da osveti brata za kojeg je narod u Velikoj Kladuši imao samo reči hvale.

Oko 22 sata u ulici Mahmuta Zulića u bilizini školskog centra u Velikoj Kladuši, naišao je Halilagića i odmah zapucao kad ga je prepoznao

Bez mnogo razmišljanja, odranije pripreman na ovaj krvavi pohod, I.G. je ispalio više hitaca u Halilagića. Nakon što je završio svoj naum, otišao je do policijske stanice u Velikoj Kladuši i predao se. Doneo je i pištolj iz kojeg je pucao.

(Kurir.rs/Srpska.info)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track