VOZIO DETE U HITNU, PA IZAZVAO UDES: Policija obelodanila detalje stravične nesreće u Brčkom, poginuo otac šestoro dece (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

IZAZVAO NESREĆU

VOZIO DETE U HITNU, PA IZAZVAO UDES: Policija obelodanila detalje stravične nesreće u Brčkom, poginuo otac šestoro dece (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Policiji Brčko distrikta BiH objavila je detalje stravične saobraćajne nesreće u Brčkom u kojoj je stradao vozač I.D. (38).

Kako navode, nesreća u mestu Dubrave, u blizini jednog ugostiteljskog objekta, prijavljena je u ponedeljak u 20.14.

– Prijavljeno je da ima povređenih, kao i da se ne može otvoriti motorno vozilo marke”golf 3”. Odmah nakon prijave policijski službenici Policije Brčko distrikta BiH su uz Službu hitne medicinske pomoći i pripadnike Profesionalne vatrogasne jedinice izašli na lice mesta i preduzeli mere i radnje iz svoje nadležnosti. Na licu mesta obavljen je uviđaj pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva Brčko distrikta BiH, kojom prilikom je utvrđeno da je saobraćajnu nesreću prouzrokovao vozač motornog vozila usled neprilagođene brzine kretanja motornim vozilom i upravljanjem vozilom pre sticanja prava na upravljanje – navode iz policije.

Dodaju da je u udesu smrtno stradao vozač motornog vozila marke”golf 3” inicijala I.D. rođen 1985. godine u Doboju, nastanjen u Brčkom, jedna maloletna osoba zadobila je teške telesne povrede, dok je A.J. rođen 1970. godine u Gradačcu, nastanjeno u Brčkom, zadobilo lake telesne povrede.

– U vreme vršenja uviđaja saobraćaj na regionalnom putu R460 u mjestu Dubrave bio je obustavljen u vremenu od 20.10 do 00.10, te se odvijao alternativnim pravcima -navode iz policije, prenosi N1.

Kako se navodi na društvenim mrežama, stradali muškarac je otac šestero dece, a brzo je vozio iz razloga što je vozio dete u Hitnu pomoć, prenosi GP Maljevac.

(Kurir.rs/Srpska.info)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track