(FOTO) DETALJI MUČKOG UBISTVA U ZVORNIKU: Čuo se prasak, a onda krici i jauci!
Foto: Printscreen Bntv

Čedo Đokić od ranije je poznat policiji

(FOTO) DETALJI MUČKOG UBISTVA U ZVORNIKU: Čuo se prasak, a onda krici i jauci!

Bosna i Hercegovina -

ZVORNIK - Čedo Đokić (60) koji je ubijen juče ujutru na balkonu svog stana u Zvorniku od ranije je pozbat policiji

Đokić je oko 8.40, izašao na balkon da popije kafu, a ubica, za kojim se traga, u tom trenutku ga je pogodio sa dva metka, najverovatnije ispaljena iz snajpera.

Sudeći po izjavama zaprepaštenih očevidaca iz centra Zvornika, koji su žrtvu poznavali, reč je o obračunu unutar kriminalnog miljea. Meštani svedoče da se Đokić bavio "sumnjivim poslovima" i opisuju ga kao snažnog i nabildovanog čoveka.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Pritom je procurila i informacija da je ubijeni odranije poznat policiji, s tim što je bio veliki "profesionalac" u svojim "poslovima". Ubijeni je, kako se nezvanično saznaje bio hapšen je i u BiH i u Srbiji. Kod njega su, navodno, pronađeni dokumenti na ime Čedomir Vržina.

"Bio sam u lokalu i onda sam čuo prasak. Pomislio sam da je neko pao sa balkona ili da je nekog udarilo auto. Nije mi bilo jasno šta se dogodilo. Odjednom sam čuo krike i jauke žene na balkonu, tada sam shvatio šta se desilo", priča jedan Zvorničanin.

foto printscreen bntv
foto printscreen bntv

Radnik iz obližnje radnje ispričao je da je pričao sa mušterijom, a onda je najednom čuo pucnje. "Kada sam izašao iz radnje, video sam da čovek leži na balkonu. Nikog drugog nisam video", priča on.

Ne isključuje se mogućnost da je pucano sa druge obale Drine ili sa neke od okolnih zgrada, a sve ukazuje na to da je u pitanju profesionalno ubistvo. Ubrzo nakon tog ubistva u centru Zvornika, jake policijske snage potpuno su blokirale ulicu, a radnici zaposleni u okolnim radnjama s nevericom su posmatrali scene koje su viđali samo na filmu.Prethodno su, ističu, čuli pucnje, a zatim i ugledali telo muškarca na teresi, nakon čega je stigla i policija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track