A ŠTA JE SA RAKIJOM: Američka policija zaplenila cipele koje su Banjalučani poslali Melaniji Tramp!
Foto: Profimedia, Printscreen Nezavisne.com

poklonu u zube gledaju

A ŠTA JE SA RAKIJOM: Američka policija zaplenila cipele koje su Banjalučani poslali Melaniji Tramp!

Bosna i Hercegovina -

BANJALUKA - Cipele koje su nedavno iz Banjaluke poslate put Amerike, kao poklon Melaniji Tramp, supruzi američkog predsedničkog kandidata Donalda Trampa, umesto na nogama zgodne Slovenke završile su u policiji!

Marinko Umičević, tehnički direktor banjalučke fabrike obuće, na čiju ideju su napravljena dva para cipela za potencijalnu prvu damu Bele kuće, kaže da će američki policajci najmanje 15 dana analizirati paket.

"Američkim policajcima je sumnjivo sve što dolazi iz BiH. Oni odmah pomisle da je unutra ne daj Bože bomba, pa Melanija, kako sam dobio informaciju, još nije stigla ni da otvori paket", ističe Umičević, koji je uveren da će Melanija uskoro dobiti svoje cipele.

Nije poznato ni šta će se desiti sa rakijom, koja je poslata zajedno sa cipelama, “da se nađe” porodici Tramp u slučaju pobede na američkim predsedničkim izborima. Umičević dodaje da ga zbog ideje da napravi cipele za lijepu Melaniju non stop zovu svetski novinari koji su na ovaj način čuli za Banjaluku i Republiku Srpsku. Ne bi, kaže, da se hvali, ali nezvanično je dobio poziv da ode u posetu Trampovima.

U fabrici se nadaju da će Melanija, kao prva dama Amerike, u njihovim belim ciplema ući u Belu kuću, dok su druge, boje zlata, namenjene za „špartanje“ po Americi, pre izbora. Oba para cipela imaju utkan zmijanjski vez, koji potiče iz sela na planini Manjača kod Banjaluke i upisan je u listu nematerijalne baštine UNESKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track