(FOTO) ONE SU MELANIJI DONELE SREĆU: Prva dama će u srpskim cipelama ušetati u Belu kuću!
Foto: Profimedia, Printscreen Youtube

poklon podrške iz banjaluke pogodio metu

(FOTO) ONE SU MELANIJI DONELE SREĆU: Prva dama će u srpskim cipelama ušetati u Belu kuću!

Bosna i Hercegovina -

BANJALUKA - Melanija Tramp ušetaće u Belu kuću najverovatnije u belim cipelama Fabrike obuće iz Banjaluke.

Naime Marinko Umićević, direktor Fabrike obuće "Bema", poslao je čestitku Melaniji, budućoj prvoj dami Amerike. On je napomenuo da očekuje da u belim "Beminim" cipelama ušeta u Belu kuću. Ona je prošlog meseca, kada je dobila dva para cipela, uz želju da njen suprug pobedi na predsedničkim izborima, poslala pismo zahvalnosti na podršci i poklonu.

Umićević u šali kaže očekuje poziv u Ameriku. Ukoliko dobije pozivnicu za dve osobe, direktor "Beme" sa sobom će kaže povesti predsednika Republike Srpske Milorada Dodika.

"Kad već američka ambasadorka u BiH neće da se sastane sa Dodikom, neka se onda sastane sa prvom damom. Samo se plašim toga što je predsednik Srpske šarmantan i možda Melanija na to ne ostane ravnodušna pa da ne izazovemo probleme!", u šali kaže Umićević.

Marinko Umčević diretor Beme Foto printscreen nezavisne.com
Marinko Umčević diretor Beme Foto printscreen nezavisne.com

Oba para cipela izrađena su od kvalitetnih materijala i s mnogo ljubavi, auz njih su poslali i domaću rakiju da im se nađe za pobedničku zdravicu.

Umičević je dodao da su ga zbog ideje da napravi cipele za lepu Melaniju non stop zvali svetski novinari koji su na ovaj način čuli za Banjaluku i Republiku Srpsku.

(nezavisne.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track