BRUTALNO UBISTVO U SARAJEVU: Damira Hodovića (38) upucali, a onda ga dokrajčili nožem!
Foto: Printscreen Facebook

napadači uhapšeni

BRUTALNO UBISTVO U SARAJEVU: Damira Hodovića (38) upucali, a onda ga dokrajčili nožem!

Bosna i Hercegovina -

SARAJEVO - Zbog ubistva Damira Hodovića (38) zvanog Pele u naselju Alipašino Polje, uhapšeni su Fuad Pitić (26) i Ismar Halilović (22).

Njih dvojica su osumnjičeni da su u sredu poslepodne ubili Hodovića, a Nihad Titorić (32) je osumnjičen da im je pomogao. Advokat osumnjičenih je izjavio da se njegovi klijenti brane ćutanjem.

Prema pisanju BiH medija, Hodović je pogođen metkom u grudi, ali je obdukcijom utvrđeno da je osim rane od metka, Hodović imao i druge povrede. utvrđeno je da je nakon što je upucan u grudi, svega nekoliko santimetara od srca, Hodović je tako krvav počeo da beži. Međutim, tada ga je jedan od napadača sustigao i nakon i zabio mu nož u srce.

Još uvek nije službeno potvrđeno ko je od napadača koristio nož, a ko vatreno oružje. Motiv ovog ubistva je, navodno, novac. Hodović je navodno dugovao novac Pitiću i Haliloviću, zbog čega je nedavno izbila i tuča. Napadači su pobegli odmah posle ubistva, ali su uhapšeni sutradan oko ponoći.

Uhapšeni Fuad Pitić poznat je policiji od ranije. On je pre četiri godine uhapšen jer je u istoj ulici, u kojoj je ubijen Hodović, bacio bombu. Dan pre zločina na Fejsbuku je objavio status: "Možda gazim put krvav, ali ga gazim kao prvak". Source.ba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track