SKANDAL U ČAPLJINI: Biznismen pretukao nastavnika u školi, zbog sinovljeve jedinice!

Vadi zube pesnicom

SKANDAL U ČAPLJINI: Biznismen pretukao nastavnika u školi, zbog sinovljeve jedinice!

Bosna i Hercegovina -

ČAPLJINA - Dominik Lubina, zubar i biznismen iz Čapljine, pretukao je u OŠ "Vladimir Pavlović"nastavnika likovnog Gratisa Ferenca.

Do sukobu između njih dvojice, kako je u izjavi za "Nezavisne" priznao sam Lubina, došlo je zbog jedinic ekoju je njegov sin dobio iz likovnog!U školi su potvrdili da je Lubina pretukao nastavnika, koji je dobio žestoke batine zbog kojih uopšte nije mogao da se seti šta se zapravo dogodilo, zbog čega je prebačen u mostarsku bolnicu.

Iz škole su za rekli da je direktorka pozvana u policiju da da izjavu, i da niko drugi, osim nje, ne može da priča sa novinarima. Policija je potvrdila da je istraga u toku. Lubina kaže da je slao Ferencu poruku da popričaju, ali nije dobio odgovor, i da je juče ujutru odlučio da ode do direktorke škole i da joj ukaže na problem.

"Pri ulasku u školu video sam Ferenca na recepciji sa domarom i još nekim radnicima iz škole kao On je razgovaraju", navodi Lubina, i da je nastavnika pitao za jedinicu, a ovaj se, kako kaže, počeo bahato ponašati. Tu su se posvađali i počelo je guranje."Ja sam mu samo malo opalio šamar, ako se dobro sećam. Sigurno ga nisam udario šakom, na šta se on žali", priča Lubina.

Tvrdi da je Ferenc potom izašao iz prostorije i zatvorio vrata, da bi se poslije dvadesetak sekundi vratio, uletio u prostoriju sa velikim čekićem u ruci i zamahnuo prema njegovoj glavi, a on se izmakao, ali ga je pogodio u desnu butinu, nakon čega je domar oteo čekić i tada je nastavnik otišao.

Ferenc, međutim, tvrdi da ga je Lubina napao prvi, i to bez razloga, odnosno da mu je prišao i udario ga šakom dok je držao ruke u džepovima. Naveo je da priča Lubine "nema veze s vezom".

Lubina je, inače, i predsjednik Sportskog saveza opštine Čapljina i Kik-boks kluba "Sensei", ali je i u upravi stomatologa BiH, s tim što ima dvije ordinacije i sa suprugom drži apoteke, a ima 16 zaposlenih ljudi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track