UŽASNI DETALJI ZLOČINA U BANJALUCI: Preklao sina i ženu, pa se razneo bombom!
Foto: Anadolija

Komšije u neverici

UŽASNI DETALJI ZLOČINA U BANJALUCI: Preklao sina i ženu, pa se razneo bombom!

Bosna i Hercegovina -

BANJALUKA - Rade Golemović ubio je danas svoju suprugu Brankicu i sina Božidara (19), a zatim se razneo ručnom bombom, u porodičnoj kući u mestu Gradina u Banjaluci.

Tuga i neverica zavladali su u ovom mestu. Šokirana rodbina, komšije i prijatelji okupili su se pored kuće tragično nastradale porodice Golemović, ali još uvek ne mogu da veruju šta se desilo. Još uvek samo se nagađa razlog tragedije koja je zadesila ovu porodicu.

"Rade je radio u banci. Nikada se nije svađao sa suprugom, uskoro je trebalo da ide u penziju. Ne možemo da verujemo da je digao ruku na sina, koji je maturant srednje Elektrotehničke škole", kažu komšije.

Dodaju da su jutros oko 5 sati čuli snažnu detonaciju, a unakaženo beživotno telo Radetga Golemovića ispred kuće pronašao je radnik „Elektrokrajine“, koji je došao da očita struju. Ubrzo su otkrili užasan prizor u kući, gde su zatekli leševe Brankice i Božidara.

Novinarskim ekipama policija je zabranila prilazak kući Radeta Golemovića. Porodica i komšije su u neverici. Kruže priče da je ispred kuće policiju dočekao stravičan prizor i da su Golemoviću razneseni delovi tela. Komšija Branko Dobraš kaže da je Rade bio dobar čovek i da ne može da veruje šta se desilo. Još juče su, kaže, on i žena svratili do njega. Na kratko su popili po čašicu rakije, a Rade mu je, kaže komšija, doneo cveklu za salatu. Kaže da se sa suprugom nikada nije svađao.

Šokirana rodbina okupila se pored kuće. Ne žele pred kameru. Samo kažu da su Golemovići bili normalna porodica.

“Poznajem ga, bio je tu, dolazio kod mojih – kod babe i deda, kao finog i smirenog čovjeka. Iznenađen sam tim događajem, ne znam šta bih više rekao”, rekao je komšija Mario Mihić.

Iz policije nisu želeli da saopšte detalje zločina dok ne prođe uviđaj.

(Avaz/Atvbl/RTRS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track