LIDER DEMOKRATSKOG FRONTA DEMANTOVAO DA JE POBEGAO: Andrija Mandić se vratio u Crnu Goru
Foto: Vijesti.me/ Boris Pejović

otvoreno

LIDER DEMOKRATSKOG FRONTA DEMANTOVAO DA JE POBEGAO: Andrija Mandić se vratio u Crnu Goru

Crna Gora -

Lider opozicionog Demokratskog fronta Andrija Mandić se vratio u Crnu Goru preko graničnog prelaza Ranče, nakon što je prethodno nelegalno prešao na teritoriju Srbije preneli su kasno poslepodne crnogorski mediji.

"Nikada ni od koga nisam bežao, nikada neću ni bežati iz Crne Gore. Želim ovde da budem pravi predstavnik srpskog naroda i da svakome stanem na biljegu i da nametnemo nove ideje Crnoj Gori a to su ideje tradicionalne Crne Gore", kazao je Andrija Mandić na vanrednoj konferenciji za novinare u Pljevljima.

Ranije danas mediji su objavili da je Andrija Mandić, kome je zabranjeno napuštanje Crne Gore, zbog procesa "Državni udar", sa još nekoliko osoba prešao na teritoriju Srbije gđe ga je privela srpska granična policija i predala sudiji za prekršaje u Prijepolju odakle je pušten nakon izricanja kazne.

Nova srpska demokratija (NSD), članica opozicionog Demokratskog fronta je tim povodom saopštila da je Mandić bio u poseti pograničnom selu u okolini Pljevalja, i da zbog loših vremenskih uslova nije mogao da se vrati istim putem kojim je došao, već je morao da koristi put koji prolazi kroz teritoriju Srbije.

Crnogorska policija dozvolila je Mandiću da neometano uđe u Crnu Goru, jer nije postojalo interesovanje nadležnog tužioca, rprenela je TVCG.

Lider DF-a je već odgovorao pred sudom u Srbiji i izrečena mu je kazna.

Kurir.rs/Tanjug/Vijesti

Foto: Vijesti.me

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) ČETVOROGODIŠNJE DETE NOVA ŽRTVA BOGINJA! Brnabićka uputila jasan apel svim roditeljima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja