MARIO MILOŠEVIĆ UHAPŠEN NA KOSOVU: Ovako je pao Podgoričanin osumnjičen za ubistvo Radomira Đuričkovića (VIDEO)
Foto: Uprava policije

BIO NAORUŽAN

MARIO MILOŠEVIĆ UHAPŠEN NA KOSOVU: Ovako je pao Podgoričanin osumnjičen za ubistvo Radomira Đuričkovića (VIDEO)

Crna Gora -

Mario Milošević (38) uhapšen je na Kosovu, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako je saopšteno, na Kosovu je uhapšen i Đorđe Pavićević (31) iz Nikšića koji je pobegao 3. jula 2018. godine iz medicinske ustanove gde je izdržavao kaznu zatvora zbog krivičnog dela otmica u sticaju sa krivičnim delom iznuda u pokušaju, izvršenog 15. septembra 2015. godine u Kotoru.

"Uspešnom i efikasnom saradnjom službenika Uprave policije i policije Kosova danas je na teritoriji Kosova realizovana zajednička akcija i uhapšen Mario Milošević za kojim je bila raspisana poternica Interpola Podgorica zbog teškog ubistva R.Đ.

foto: Uprava policije

Takođe u ovoj akciji uhapšen je i Đ.P. koji se nalazio u bekstvu, a koji je prilikom hapšenja posedovao lične isprave drugog lica. Prilikom hapšenja, Milošević je bio naoružan, dok je daljim pretresom pronađeno oružje i opojne droge", saopšteno je iz Uprave policije.

Radomir Đuričković
Radomir Đuričkovićfoto: Vijesti.me

Policija je Miloševića tražila i zbog sumnje da je učestvovao u više likvidacija počinjenih na teritoriji Crne Gore koje su posledica sukoba organizovanih kriminalnih grupa, a što će biti predmet daljih policijsko-tužilačkih aktivnosti u smislu obrade i dokazivanja.

Kurir.rs/Vijesti.me Foto: Vijesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track