VIJESTI SAZNAJU: Bomba u centru Bara bila namenjena Đuroviću! 4 osobe uhapšene!
Foto: Čitalac Vijesti.me

DOK SE ČEKA SAOPŠTENJE POLICIJE

VIJESTI SAZNAJU: Bomba u centru Bara bila namenjena Đuroviću! 4 osobe uhapšene!

Crna Gora -

Crnogorska policija tvrdi da zna ko je postavio eksplozivnu napravu na glavnoj saobraćajnici u Baru krajem avgusta, a Vijesti nezvanično saznaju da je bomba bila namenjena Jovanu Đuroviću i da su zbog sumnje da su planirali njegovu likvidaciju uhapšene četiri osobe.

U Upravi policije kažu da će na današnjoj konferenciji za novinare saopštiti imena osoba koje se sumnjiče za postavljanje eksplozivne naprave i planiranje likvidacija.

foto: Čitalac Vijesti.me

Eksplozivna naprava, koja je sadržala oko pola kilograma eksploziva, pronađena je 29. avgusta na raskrsnici Bulevara 24. novembra i Makedonske ulice kod "Tri kule" u Baru. Iz policije je tada saopšteno da je sprečena "još jedna planirana likvidacija upotrebom improvizovane ekspozivne naprave".

Jovan Đurović je brat pokojnog Luke Đurovića koji je bio vođa jednog od barskih kriminalnih klanova.

foto: Čitalac Vijesti.me

Na pres-konferenciji će govoriti pomoćnik direktora Uprave policije MUP-a za Sektor kriminalističke policije Enis Baković, Specijalni državni tužilac Saša Čađenović, rukovodilac Specijalnog policijskog odeljenja Dragan Radonjić i načelnik Centra bezbednosti Bar Drago Spičanović.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto: Čitalac Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track