MONSTRUOZNI DETALJI ZLOČINA KOJI JE POTRESAO REGION: Silovao dečaka (13), pa ga ubio kamenom!
Foto: Vjesti.me

UŽAS

MONSTRUOZNI DETALJI ZLOČINA KOJI JE POTRESAO REGION: Silovao dečaka (13), pa ga ubio kamenom!

Crna Gora -

Sinan Imeri (19), nastanjen u beranskom naselju Talum, ubio je pre tri dana na svirep način dečaka M. B. (13).

Monstruoznom zločinu, kakav se gotovo ne pamti u ovom gradu, prethodilo je seksualno zlostavljanje dečaka koga su u Beranama znali mnogi, jer je leti znao da obilazi bašte kafića, gde nije prosjačio, ali je bio čašćavan od gostiju.

Prema nezvaničnim informacijama Novosti, iz izvora bliskih istrazi Imeri je naovodno silovao dete, a kada je prilikom ponovnog nasrtaja dečak počeo da se otima, on ga ja u besu bacio sa obale Lima visoke oko tri metra u korito reke, a potom se spustio i dotukao ga udarajući ga kamenom u glavu.

foto: Vijesti.me/Tufik Softić

Zvaničan nalaz lekara sudske medicine o uzrocima smrti nesrećnog deteta, čija porodica je živela u susedstvu sa Imerijima, još nije gotov, ali, nema sumnje da je dečak preminuo od povreda nastalih od udaranja kamenom u lobanju.

Forenzičari su tokom uviđaja na obali Lima prikupili mnoštvo dokaza o nepobitnoj krivici Imerija, koji je priznao zločin pred istražiteljima, gde u prvi mah nije želeo da govori o seksualnom zlostavljanju dečaka.

Međutim, kasnije je, navodno ipak priznao silovanje dečaka, čija porodica je njegov nestanak policiji prijavila u ponedeljak, posle čega je, s obzirom na to da se radilo o nestanku deteta, odmah pokrenuta akcija traženja.

foto: Printscreen Vijesti.me/Jadranka Ćetković

Telo dečaka sa beranskih ulica pronađeno je obnaženo u koritu Lima, nadomak buvlje pijace u Beranama, u utorak oko 11 sati. Ubica je uhapšen nekoliko sati kasnije. On je u sredu uz krivičnu prijavu predat višem državnom tužiocu u Bijelom Polju Nadi Bugarin, koji će mu bez ikakve sumnje, odrediti tužilačko zadržavanje od 72 sata i podneti zahtev za određivanje istražnog pritvora do 30 dana.

Kurir.rs/ Novosti.rs

Foto: Vijesti.me/ Tufik Softić i Printscreen/ Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track