HAOS U SREDNJOJ ŠKOLI U BUDVI! ULETELI U UČIONICU I PRETUKLI ĐAKA NASRED ČASA: Profesor sprečio prolivanje krvi! Jedan od napadača imao i pištolj?!
Foto: Profimedia

DEČAK U BOLNICI

HAOS U SREDNJOJ ŠKOLI U BUDVI! ULETELI U UČIONICU I PRETUKLI ĐAKA NASRED ČASA: Profesor sprečio prolivanje krvi! Jedan od napadača imao i pištolj?!

Crna Gora -

Učenik budvanskog srednjoškolskog centra ”Danilo Kiš” D. P. (16) brutalno je pretučen pre nekoliko dana kada su ga napala tri mladića iz Bara, preteći mu pištoljem.

Na učenika drugog razreda nasrnuli su mladići od 17, 18 i 19 godina, nanevši mu teške telesne povrede.

Lekarskim pregledom u podgoričkom Kliničkom centru utvrđen je prelom vilične kosti kod učenika i hematomi po glavi.

"Sve se dogodilo kada je na kraju prvog časa D. P pitao profesoricu da ode do toaleta. Tada je video ispred škole drugove i otisao samo da im se javi. Kada je izašao, neko ga je sa leđa jako udario i on je pao. Okrenuo se i video njemu nepoznate mladice. Potom su ga dvojica uhvatila, a treći počeo da udara”, navodi se u prijavi policiji.

SMŠ 'Danilo Kiš
SMŠ "Danilo Kiš" u Budvifoto: Vijseti.me

Mladić je uspeo da pobegne, a čuo je onda pretnje da imaju pištolj i "da će dobiti svoje".

Mladić je utčao u školu i krenuo uz stepenice, a Barani su krenuli za njim.

"U strahu da uđe u svoju učionicu, jer bi se nasilnici obračunali sa profesoricom, mladić je utrčao u učionicu kod profesora u drugo odeljenje. Nije uspeo ni da izusti da ga jure i prete mu da će ga ubiti, u učionicu su uleteli Barani, gde je nastavljena tuča. Profesor je uspeo jednog mladića da odvoji, kada je skočio i učenik iz drugog odeljenja i sprečio još jednog nasilnika. Profesor je rekao da odmah neko pozove policiju i upravu škole. Mladići su i tada pretili da imaju pištolj”, navedeno je u prijavi.

U školu je došla i majka D. P. koju su pozvali, kao i ujak. Mladić je odveden u Dom zdravlja, a policija je uzela izjave aktera celog incidenta.

Kurir.rs/ Vijesti.me

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja