DOLIJAO ĐETIĆ ZAVODNIK: Crnogorac posle intimnog druženja ucenjivao Hrvaticu slikama! Potegao pištolj na policajce kad su došli da ga hapse!
Foto: Profimedia

PRETIO JOJ

DOLIJAO ĐETIĆ ZAVODNIK: Crnogorac posle intimnog druženja ucenjivao Hrvaticu slikama! Potegao pištolj na policajce kad su došli da ga hapse!

Crna Gora -

Policajci koji su došli po naredbi Osnovnog suda u Rožajama da uhapse sugrađanina Nusreta Tahirovića (61), da bi otišao na izdržavanje osmomesečne kazne zatvora, zbog ucene državljanke Hrvatske B. Z. (67) iz Pule, bili su šokirani. Pronašli su ga u kući, posle dojave da se pojavio u gradu.

Tahirović se dugo skrivao od policije. On je priveden u ZIKS radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od osam meseci na koju je osuđen u decembru prošle godine zbog ucena.

"Prilikom lišenja slobode Tahirović je pružao otpor i mašio se pištolja koji je repetirao preteći policijskim službenicima da mu ne prilaze. Policajci su ga potom savladali i vezali. Od njega je oduzet pištolj za koji nema dozvolu, odnosno, njegov oružni list je istekao. O svemu je obavešten nadležni tužilac koji se izjasnio da je Tahirović ovom prilikom počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti policijskih službenika", saopštila je Uprava policije.

Tahirović i državljanka Hrvatske B. Z., iz Pule, "sreli" su se na Fejsbuku, a druženje je nastavljeno u jednom hotelu u Tivtu. To je skupo koštalo Puljanku. Doduše, Fejsbuk i primorske avanture presele su i Tahiroviću (61), koji je, naime, u više navrata kompromitujućim fotografijama ucenjivao svoju fejsbuk-prijateljicu, pišu Novosti.

Osim zatvorske kazne, Tahirović će državljanki Hrvatske morati da isplati u roku od 15 dana od pravosnažnosti presude iznos od 6.500 evra, koji je u nekoliko navrata uspeo da iznudi od nje i na taj način stekao protivpravnu imovinsku korist.

Prema navodima optužnice, Tahirović je sa Puljankom stupio u kontakt na Fejsbuku, a posle nekoliko meseci aktivnog dopisivanja, "planula je ljubav". U to je, makar, verovala vremešna gospođa iz Pule, koja je prihvatila poziv "zavodnika" iz Rožaja i nekoliko puta doputovala u Tivat, gde su se "opuštali" po nekoliko dana, a sve o trošku gospođe, jer je navodno Tahirović bio siromašan, pa je želela da ga tako poštedi troškova.

Sve se promenilo kada je Tahirović na Fejsbuku ostavio svojoj prijateljici poruku da mu hitno pošalje 2.000 evra. U protivnom, pripretio joj je da će njene kompromitujuće fotografije koje je posedovao u svom telefonu objaviti na internetu.

Odgovoreno mu je uplatom na žiro-račun od 1.000 evra. U septemrbu je prema Puli poslat još jedan "fejsbuk-zahtev" . Ponovo sa istom pretnjom i zahtevom za isplatu u iznosu od 2.000 evra. Puljanka je ispunila i taj zahtev, a potom je posle samo nedelju dana Tahirović zahtevao da mu se uplati još 3.500 evra. U strahu od blamaže, pred sinom, rodbinom i prijateljima, ona je pristala i na tu ucenu i pare uplatila, koje je ljubavnik iz Rožaja dan kasnije i podigao u banci.

foto: Profimedia

Kada su apetiti Rožajca porasli i kada joj je stigao zahtev da mu uplati još 22.000 evra, gospođa iz Pule je otišla u tamošnju policiju, koja je stvar prosledila tužilaštvu koje je stupilo u kontakt sa kolegama iz Crne Gore. Vrlo brzo, cela stvar je počela da se raspetljava. Tako saznalo za dva susreta fejsbuk-ljubavnika u Tivtu, ali i za to da je Puljanka znala za neke od mnoštva fotografija koje je Rožajac napravio. Ali je tvrdila da nije znala za video-materijal, koji je napravljen krišom dok su bili u ljubavnom zanosu.

Kako je kazala Puljanka, njen prijatelj iz Rožaja pretio joj je i da će montirati film sa njihovih "druženja" i postaviti ga na sajtove specijalizovane za tu svrhu. Kako je tvrdila Puljanka koju je, kako će se ispostaviti, želja za avanturom dovela na Fejsbuk, N. T. je krišom iz njenog telefona izvadio i broj njenog sina, njime je posle "mahao" u porukama, nakon čega je ona posećivala bankarske šaltere, šaljući "otkup" u Crnu Goru.

Kurir.rs/ Novosti.rs

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track