KNEŽEVIĆ: Sve što znam znaće sva Crna Gora i Zapad!
Foto: Vijesti.me

zapretio vrhu

KNEŽEVIĆ: Sve što znam znaće sva Crna Gora i Zapad!

Crna Gora -

Predsednik Atlas grupe Duško Knežević izjavio je da ne pristaje da bez borbe postane plen progona crnogorske "prve familije", koja "želi da se domogne svega što je 'Atlas grupa' stvorila"

"Sve što znam znaće svi u Crnoj Gori i na Zapadu. Moj jedini interes je da mene i sve ostale koji se bave preduzetništvom puste da radimo na miru i da stvaramo i za sebe i za sve ostale", rekao je Knežević.

Prema njegovim rečima, u Crnoj Gori se stvara ambijent u kojem je uz pomoć zastrašivanja, specijalnog tužioca i dela pravosuđa i policije, moguće oteti sve što je "zapalo za oko nekome iz klana oko najmoćnijih političkih figura".

Duško Knežević i četvoro njegovih saradnika terete se da su sa računa Invest banke Montenegro IBM na račune povezanih kompanija u okviru Atlas grupe preneli 17 miliona evra.

Za Kneževićem je raspisana nacionalna poternica, jer je on nedostupan Specijalnom državnom tužilaštvu.

Visoki funkcioner Demokratske partije socijalista (DPS) Slavoljub Stijepović pozvao je ranije danas nadležne državne organe da istraže Kneževićeve navode, koji je ranije objavio snimak na kojem Stjiepoviću daje kovertu sa oko 100.000 dolara.

Kurir.rs/Tanjug Foto: Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track