ALEKSANDAR VUČIĆ IMA PODRŠKU SRBA SA SEVERA CRNE GORE: Jedinstvo srpskog naroda garant je jake i prosperitetne Srbije (VIDEO)
Jovan Sinanović, Foto: Screenshot

Budućnost Srbije

ALEKSANDAR VUČIĆ IMA PODRŠKU SRBA SA SEVERA CRNE GORE: Jedinstvo srpskog naroda garant je jake i prosperitetne Srbije (VIDEO)

Crna Gora -

Od ranog jutra 19. aprila granični prelaz Špiljane između Srbije i Crne Gore prešlo je na desetine autobusa sa pristalicama SNS koji su se uputili ma miting u Breograd.

U prilogu RTV Kraljevo Srbi sa severa Crne Gore izneli su svoje motive za put od 800 kilometara u oba pravca kako bi učestvovali na skupu Budućnost Srbije.

"Smatramo da je jedinstvo srpskog naroda garant jake i posperitetne Srbije", kaže Jovan Sinanović koji se uputili na miting "Budućnost Srbije" koji dodaje da presednik Vučić ima punu podršku Srba iz Crne Gore.

Pre svega jednistvo je važno po pitanju Kosova i Srbi sa severa Crne Gore se tu slažu sa građanima Srbije. "Očekujemo veliki broj građana na mitingu u Beogradu", kaže Sinanović.

Ispred Narodne skupštine u Beogradu danas će u okviru kampanje "Budućnost Srbije", biti održan skup sa kojeg će predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić pozvati građane Srbije da se ujedine oko svih važnih pitanja za državu i narod, jer je jedinstvo, kako je ranije rekao, i borba za srpske interese, posebno na KiM, ali i u celom regionu, od presudnog značaja.

Kurir.rs/Tanjug Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track