NASTAVAK OBRAČUNA ŠKALJARACA I KAVČANA U ŠPANIJI: Pretučen član jednog klana, suparnici nisu hteli da ga ubiju ZBOG VAŽNE PORUKE
Foto: EPA

Brutalno

NASTAVAK OBRAČUNA ŠKALJARACA I KAVČANA U ŠPANIJI: Pretučen član jednog klana, suparnici nisu hteli da ga ubiju ZBOG VAŽNE PORUKE

Crna Gora -

Odbegli visokopozicionirani član jednog kotorskog klana nedavno je brutalno pretučen u jednom španskom gradu, saznaje Borba.me.

On je pripadao jedinstvenom klanu iz Kotora, ali je kasnije izabrao jednu od dve zaraćene strane i bio je visoko pozicioniran.

Njega su, kako je potvrđeno u policiji za crnogorsku Borbu, najverovatnije, prebili članovi suparničke grupacije. Te informacije su došle do crnogorske policije, ali se ta osoba zvanično ne potražuje u Crnoj Gori.

Kako saznajemo, prebijeni član kriminalnog miljea, napustio je Crnu Goru, pre par godina, u vreme izbijanja kokainske afere. Boravio je na nekoliko lokacija, a na kraju je završio u Španiji, gde je nastavio život pod drugim identitetom.

Međutim, nedavno su ga otkrili članovi zaraćenog klana i pretukli ga, ali je očigledno da nisu želeli i da ga ubiju. Verovatno su time hteli da pošalju poruku ostalim odbeglim članovima, jer se u podzemlju i policiji brzo prenela vest o napadu na pomenutog pripadnika klana.

Kurir.rs/Borba.me Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja