Najnovije vesti

UHAPŠEN POLICAJAC POSLE OPŠTE TUČE U TIVATSKOJ DISKOTECI: Danijel Žižić osumnjičen da je pokušao da ubije Novosađanina Stefana Abrlića
Foto: Vijesti

SUKOB I PUCNJAVA

UHAPŠEN POLICAJAC POSLE OPŠTE TUČE U TIVATSKOJ DISKOTECI: Danijel Žižić osumnjičen da je pokušao da ubije Novosađanina Stefana Abrlića

Crna Gora

PODGORICA, 20. jula 2019 - Policajac Danijel Žižić uhapšen je juče zbog sumnje da je pokušao da ubije Novosađanina Stefana Abrlića (30), saopšteno je iz Uprave policije.

 

Abrlić je ranjen juče ujutro u tivatskom lokalu "Win" i nije životno ugrožen.

 

On je u tuči i pucnjavi zadobio povrede glave i sa prostrelnom ranom hospitalizovan je u risanskoj bolnici.

 

"Policijski službenici su još juče, nedugo nakon izvršenog krivičnog dela, došli do saznanja koja su ukazivala na sumnju da je D.Ž. izvršilac i od tog momenta se tragalo za njim", navedeno je u saopštenju policije.

 

Ilustracija
Ilustracijafoto: EPA/Boris Pejović

Kako se dodaje, sumnja se da je D.Ž. u petak, 19. jula, u 2.40 kada nije bio na dužnosti, u diskoteci Win u Tivtu, nakon verbalnog konflikta i tuče više osoba, vatrenim oružjem ranio S.A, i nakon toga pobegao.

 

U saopštenju piše da je policajac Žižić, iako van dužnosti po zakonu bio dužan da "suzbije radnje koje mogu da naruše javni red i mir", i da u situaciji poput tuče koja je izbila bez odlaganja o tome obavesti neposrednog rukovodioca.

 

Protiv D.Ž. biće iniciran i disciplinski postupak, navodi se u saopštenju crnogorske policije.

 

(Kurir.rs/Beta)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...