STIŽE MILOVA OSVETA: U Podgorici uhapšen kum Duška Kneževića, određen mu pritvor od 24 sata!
Foto: Printscreen YouTube/Aj Jazeera Balkans

nisu gubili vreme

STIŽE MILOVA OSVETA: U Podgorici uhapšen kum Duška Kneževića, određen mu pritvor od 24 sata!

Crna Gora -

Po nalogu tužioca Milivoja Katnića u Podgorici je uhapšen kum vlasnika Atlas Grupe, Duška Kneževića i određeno mu je zadržavanje od 24 sata, pišu Vijesti. Dejan Sekulić, Kneževićev kum, uhapšen je sinoć, saopštila je Atlas Grupa.

Sekulićev advokat, Zdravko Đukanović, koji je i advokat Duška Kneževića, kazao je da je Sekulić uhapšen po nalogu Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića.

Sekulić je, prema saopštenju, uhapšen sinoć oko 18 sati, kako tvrdi Đukanović, bez ikakvog pravnog osnova i suprotno zakonu, a postupanje Specijalnog državnog tužilaštva u Podgorici se može okarakterisati kao otvoreni teror prema svim licima koja su bliska Dušku Kneževiću.

foto: EPA/Boris Pejović, Vijesti/Filip Roganović

"Cilj ovog terora je njihovo zastrašivanje, a smisao je stvaranje sve jačeg pritiska na Duška Kneževića, kako bi odustao od svoje borbe i od otkrivanja nezakonitosti u vrhu izvršne vlasti Crne Gore", rekao je Đukanović.

Sekulić je u Podgoricu došao na poziv policijskih službenika specijalnog policijskog tima, da bi, kako se navodi, dao izjavu u svojstvu svedoka, a u vezi krivičnog postupka koji se vodi protiv Kneževića.

Nakon saslušanja Sekulić je priveden u trenutku kada je pošao da se nađe sa svojim bratom.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Printscreen YouTube/Aj Jazeera Balkans

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track