PODGORICA NEMA PREVOZ DO AERODROMA: Crna Gora kaska za zemljama regiona! Putnici muku muče, snalaze se kako znaju i umeju!
Foto: Printscreen: Youtube/Branislav Milic

nije im lako

PODGORICA NEMA PREVOZ DO AERODROMA: Crna Gora kaska za zemljama regiona! Putnici muku muče, snalaze se kako znaju i umeju!

Crna Gora -

Podgorica je jedini glavni grad u regionu, ali i šire, koji nema organizovan gradski prevoz do aerodroma, uprkos tome što je njime samo prošle godine prošlo više od milion putnika.

Putnici, stoga, moraju da plaćaju taksi ukoliko nemaju organizovan privatni prevoz, pišu Vijesti.

Na inicijativu Aerodroma Crne Gore ka Podgorici je pre četiri godine otvorena autobuska linija, međutim, interesovanje putnika je bilo jako loše, te se dešavalo da prevoz na dnevnom nivou koristi svega nekoliko putnika.

Direktor Gradskog saobraćaja Haris Alivodić izjavio je za Vijesti da su zbog ove linije ušli u veliki minius, jer se dešavalo da pazar bude samo pet evra.

"Svuda u svetu sa aerodroma je obezbeđen autobuski prevoz. Želeli smo da to ima i Podgorica, ali zbog čudnih navika naših sugrađana, to jednostavno nije moglo da zaživi", kaže Alivodić, dodajući da su putnici najčešće birali da putuju skupljim taksijem.

Dodaje da putnici uglavnom koriste taksi zbog toga što ta usluga u Podgorici košta dosta manje u odnosu na prestonice regiona.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track