MILOVA SAVETNICA PRAVI CIRKUS OD KAZNE KOJU JE ZARADILA ZA GOVOR MRŽNJE PROTIV SRBA! Nemam para, biram 8 dana zatvora, pa taman i u mojoj voljenoj domovini!
Foto: Printscreeen Facebook, Profimedia

Dolijala

MILOVA SAVETNICA PRAVI CIRKUS OD KAZNE KOJU JE ZARADILA ZA GOVOR MRŽNJE PROTIV SRBA! Nemam para, biram 8 dana zatvora, pa taman i u mojoj voljenoj domovini!

Crna Gora -

Rekla sam sudiji da biram zatvor, pa taman neka se i to desi u mojoj voljenoj domovini, napisala je Nikčević na svom Fejsbuku.

PODGORICA - Bivša službenica crnogorskog Ministarstva spoljnih poslova Mirna Nikčević proglašena je krivom i novčano je kažnjena zbog vređanja verskih osećanja Irene Tatar, ugrožavanja javnog reda i mira i ugrožavanja lične bezbednosti".

Nikčević je za Portal Analitika potvrdila da je kažnjena novčano, i da će tačnu cifru znati kada dobije presudu.

Kako kaže, prilikom suđenja njena odbrana nije uzeta u obzir i da će ukoliko u roku od godinu dana ne plati kaznu, odležati u zatvoru osam dana.

"Obzirom da više nemam redovna primanja, ali i potpuno odsustvo pokušaja da se 'slučaj' sagleda objektivno, smatram ponižavajućim da novcem plaćam lečenje duševnih bolova 'ugrožene Srpkinje'.

Rekla sam sudiji da biram zatvor, pa taman neka se i to desi u mojoj voljenoj domovini", napisala je Nikčević na svom Fejsbuku.

Nikčević, koja je bila savetnica crnogorskog ambasadora u Istanbulu u junu ove godine napisala je na svom fejsbuku da bi spalila hram SPC i "sva goveda tamo", posle čega je suspendovana sa posle i protiv nje je pokrenut disciplinski postupak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track