CRNOGORSKA POLICIJA POKUŠAVA DA UMANJI BRUTALNO PREBIJANJE SRBINA: Mladić lakše povređen, sedmoro privedeno (KURIR TV)
Foto: Kurir TV Printscreen

CRNOGORSKA POLICIJA POKUŠAVA DA UMANJI BRUTALNO PREBIJANJE SRBINA: Mladić lakše povređen, sedmoro privedeno (KURIR TV)

Crna Gora -

Šestoro osoba je privedeno na informativni razgovor

PODGORICA - Policija radi na identifikaciji lica koja su večeras fizički napala J. V. (19) u naselju Siti kvart, saopšteno je iz Uprave policije (UP) koja je zbog još tri odvojene incidenta privela sedam osoba.

Međutim, na snimku koji je Kurir objavio, vidi se kako mladići prvo jure, a potom obaraju na zemlju mladića, koga zatim nekoliko momaka besomučno šutira gde ko stigne. Rulja je krenula na mladića kada im je pokazao tri prsta!

Kako se navodi u saopštenju policije, grupa, za sada nepoznatih lica, fizički je napala J. V. koji tom prilikom nije zadobio ozbiljne povrede, dok su se napadači udaljili u pravcu kružnog toka.

Do ovog i još tri odvojena incidenta došlo je posle masovne proslave i svečanog dočeka vaterpolo reprezentacije Crne Gore koja je osvojila bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

Policija je potvrdila da je na području Podgorice večeras na dve lokacije došlo do pokušaja kamenovanja kolona vozila, a kamenovanja su sprečena efikasnom reakcijom policije.

Kako se dodaje, šestoro osoba je privedeno na informativni razgovor.

Večeras je, dodaju u policiji, od strane policije sprečeno ispisivanje grafita na zidu jednog ugostiteljskog objekta.

„Naime, A. S. (40) je crtao grafit i pokušao fizički da napadne vlasnicu ugostiteljskog objekta. A. S. je priveden u službene prostorije Centra bezbjednosti Podgorica,“, navode iz policije.

Večeras je u Podgorici na punom gradskom trgu odrganizovan svečani doček vaterpolo reprezentacije koja je osvojila bronzanu medalju na juče završenom Evropkom prvenstvu u vaterpolu u Madjarskoj.Proslavi je prisustvovao premojer Duško Marković i pojedini ministri u vladi.

Nakon svečanog dočeka dočeka kolene vozila iz koji su se vijorile crnogorske zastave kružile su ulicama Podgorice.

UPOZORAVAMO VAS DA JE SNIMAK UZNEMIRUJUĆI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track