KO JE BIO ANDRIJA GAZIVODA UBIJEN NA CETINJU: Bavio se podvodnim ribolovom, osvojio mnoge značajne nagrade
Foto: Facebook/Andrija Gazivoda

da li je nova žrtva rata klanova?

KO JE BIO ANDRIJA GAZIVODA UBIJEN NA CETINJU: Bavio se podvodnim ribolovom, osvojio mnoge značajne nagrade

Crna Gora -

Cetinjanin Andrija Gazivoda (30), koji je u ponedeljak uveče ubijen ispred teretane Sportskog centra “Lovćen” u tom gradu, navodno je bio u prijateljskim relacijama sa bezbednosno interesantnim osobama, ali nije poznato da li je bio član organizovane kriminalne grupe.

Prema pisanju medija, zbog dobrih poznanstava sa pojedinim kriminalcima, istražitelji će proveriti da li je Gazivoda ubijen u nastavku rata između škaljarskog i kavačkog klana.

Ovaj Cetinjanin se bavio podvodnim ribolovom i sportskim ronjenjem, a bio je jedan od najboljih takmičara, podvodnih ribolovaca. Predstavljao je Crnu Goru na takmičenjima u inostranstvu.

foto: Facebook/Andrej Gazivoda

Bio je aktivni borac protiv krivolova. U maju prošle godine, Gazivoda je dospeo u medije nakon što mu je život bio u opasnosti. On se nalazio sa još jednim roniocem u moru na Bigovu, kada su dinamitaši bacali eksploziv u more zbog ribe. Njih dvojica, kojima nije bio prvi put da se nađu u ovakvim situacijama, na snimku su tada zabeležili pobijenu ribu koja pliva po površini nekoliko minuta nakon eksplozije.

Podsetimo, Iz Uprave policije su saopštili da je u tridesetogodišnjaka ispaljeno više hitaca iz vatrenog oružja. Za sada nepoznati napadač pucao mu je u glavu i grudi, a Gazivoda je ubrzo preminuo.

Ubica je, prema pisanju Cetinjskog lista, pobegao u ulicu kod zgrada u blizini Osnovne škole “Njegoš”.

Kurir.rs/CDM

Foto: Facebook/Andrej Gazivoda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track