KNEŽEVIĆ: Isus Hrist sad mora da dokazuje DPS-u i Đukanoviću da je stariji od njih! (VIDEO)
Foto: Youtube/Demokratska Narodna Partija

progon

KNEŽEVIĆ: Isus Hrist sad mora da dokazuje DPS-u i Đukanoviću da je stariji od njih! (VIDEO)

Crna Gora -

"Vlada je 27. decembra, kad je donela takozvani Zakon o slobodi veroispovesti, koji je antipravoslavni, antisrpski, anticrnogorski, raspisala poternicu za Isusom Hristom, jer ovim zakonom je predviđeno da Isus Hrist i SPC, koja postoji na ovim prostorima već 800 godina, mora da dokazuju DPS-u i šefu Milu Đukanoviću, da postoje pre njega", kazao je predsednik DNP-a i jedan od lidera DF-a Milan Knežević.

On je podsetio i goste iz EU da je Đukanović na partijskom kongresu najavio da će napraviti, partijsku, unitarnu crnogorsku crkvu, koju su, kako je kazao, već formirali 2001. godine u stanici policije, i koju nije priznala nijedna Pomesna pravoslavna crkva.

"Ovde je progon u Crnoj Gori, dostojan antičkih vremena, dostojan onih prvih ranohrišćana koje su imperatori bacali lavovima, proganjali kroz katakombe, linčovali i razapinjali ih“, istakao je Knežević, dodajući: „I dok režimski mediji tragaju za Gospodom Bogom, mi sad u Crnoj Gori, dobijamo na desetine, i desetine hiljada građana koje pronose Njegovo ime, i saopštavaju Ne damo svetinje i Bog je sam nama“

Knežević je kazao da dok traže Boga, režim na sve načine pokušava da uvede diktaturu.

Podsetio da je u noći izglasavanja zakona, pohapšeno 17 poslanika najjačeg opozicionog saveza, bez skidanja imuniteta.

„Meni su uhapsili brata, brata od strica, uhapsili su mi majku, u mojoj kući je ostalo još samo 5 pasa, 3 mačke i 6 kokašaka, koje čekaju na hapšenje“, kazao je.

Kurir.rs/In4s.net

Foto: Youtube/Demokratska Narodna Partija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track