LICEMERJE CRNOGORSKIH VLASTI: Policijski čas važi za sve, sem za čelnike DPS-a
Foto: Profimedia

bruka

LICEMERJE CRNOGORSKIH VLASTI: Policijski čas važi za sve, sem za čelnike DPS-a

Crna Gora -

Predsednik danilovgradskog Odbora Demokratske partije socijalista Vukota Stanišić neće krivično odgovarati, iako je zatečen u jednom kafiću u tom gradu tokom policijskog časa.

Iz Uprave policije Vijestima je nezvanično rečeno da su postupajući na osnovu saznanja - da je u jednom kafiću okupljeno više osoba, otišli na lice mesta i u zatvorenom lokalu zatekli dve osobe.

"Od njih su prikupljena obavještenja i spisi dostavljeni nadležnom državnom tužilaštvu, koje se izjasnilo da nema osnova sumnje da je bilo koje lice počinilo krivično djelo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti”, kazali su nezvanično iz Uprave policije.

Portparolka Osnovnog državnog tužilaštva, tužiteljka Milica Mandić je da državni tužilac našao da nema osnova sumnje da je lice V. S. izvršilo krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opsne zarazne bolesti”.

"Tužilac je obavešten da se u tom ugostiteljskom objektu nisu pružale ugostiteljske usluge, a takav zaključak se nije mogao izvesti ni iz prikupljenih dokaza, odnosno ugostiteljski objekat je bio zatvoren".

U noći između srijede i četvrtka, procesuirane su 34 osobe jer su od 19 do pet ujutru napustili objekte stanovanja. Najviše uhapšenih je iz Bara i Podgorice.

Kurir.rs/Vijesti.me Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track