TOLIKO O KORONA-FRI DRŽAVI! Holandska šamarčina Podgorici, Crna Gora je za njih CRNA RUPA EVROPE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

preporuka za putovanja

TOLIKO O KORONA-FRI DRŽAVI! Holandska šamarčina Podgorici, Crna Gora je za njih CRNA RUPA EVROPE!

Crna Gora -

Holandija ne preporučuje svojim građanima da putuju u Crnu Goru, stoji na vladinom sajtu ove države Beneluksa, što je jedina preporuka te vrste za neku evropsku zemlju.

U preporuci se navodi da lokalna uprava preduzima mere za sprečavanje širenja korona virusa, koje mogu da nametnu ograničenja kretanja, kao i funkcionisanja svakodnevnog života.

"Ova karta se ažurira, zavisno od razvoja događaja. Za najnovija dešavanja u državi, sledite uputstva lokalne uprave i pratite njihove vesti", stoji na sajtu holandske vlade o Crnoj Gori.

Da su u laži kratke noge podsetio je pre nekoliko dana dr Branimir Nestorović, koji je objasnio tragikomične izjave podgoričkih vlastodržaca o "korona-fri državi". Nestorović je rekao da ne razume kriterijum Crne Gore koji Srbija navodno ne ispunjava, pošto bismo po tom kriterijumu morali da imamo u jednom trenutku dve ili tri hiljade obolelih, što mi nikada nismo imali, jer smo ukupno do sada imali oko 11.500 obolelih.

"U kojoj laboratoriji su u Crnogorci radili PCR test, kada oni nemaju laboratoriju za testiranje?", zapitao se Nestorović i dodao da su oni radili samo brze, tzv. orijentacione testove.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track