STANJE U BUDVI NEPROMENJENO: Policija na ulazu u opštinu, Carević pitao da li je na spisku, obezbeđenje mu reklo da nije
Foto: Printscreen Facebook/Aleksa Becic - Demokrate - Demokratska Crna Gora

napeto

STANJE U BUDVI NEPROMENJENO: Policija na ulazu u opštinu, Carević pitao da li je na spisku, obezbeđenje mu reklo da nije

Crna Gora -

Gradonačelniku Budve Marku Careviću (Demokratski front - DF) i predsedniku Skupštine opštine (SO) Budva Krstu Radović (Demokratska Crne Gora) i jutros nije dozvoljen ulaz u zgradu Opštine.

Policijski kordon i jutros je na glavnom ulazu u Opštinu Budva, dok su pripadnici privatnog obezbeđenja su u zgradi i vrše kontrolu ko od radnika može da uđe u kancelarije.

Lider budvanskih Demokrata, Mijomir Pejović je pitao da li je spisak radnika napravio Sveto Marović, a odbornik DF Đorđe Vujović naveo je da su na spisku radnici koji već dve godine ne rade.

Radović je zatražio da se medijima dostavi spisak, da se vidi ko su ljudi koji mogu ući u Opštinu.

Carević je pitao da li je na spisku, a privatno obezbeđenje mu je reklo da nije. Građani pitaju da li mogu ući u Opštinu, ali im je rečeno da ne mogu.

Carević i njegov šef kabineta Nikola Jovanović pitali su da li radi Opština.

Prethodnih dana ulazak u Opštinu nije im dozvolilo privatno obezbeđenje.

Građanski biro, kako je "Vijestima" rečeno, ni danas, deseti dan zaredom neće raditi, a očekuje se da bi građani mogli overu i dobijanje raznih dokumenata da obavljaju onlajn.

Kurir.rs/Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track