PRESTANITE DA PONIŽAVATE GRAĐANE BUDVE: Hteli da uđu u zgradu opštine da plate porez, obezbeđenje im nije dalo
Foto: Printscreen Facebook video/ Aleksa Becic - Demokrate - Demokratska Crna Gora

crna gora

PRESTANITE DA PONIŽAVATE GRAĐANE BUDVE: Hteli da uđu u zgradu opštine da plate porez, obezbeđenje im nije dalo

Crna Gora -

"Demolirali ste Opštinu sada liči na državu", "Budva metropola oslobođenja", "NKT- SDT sloboda narodu, "Građani su Opština", Sloboda se ne kupuje nego osvaja", "Ispred Opštine su ljudi, u Opštini kriminalci, "Odblokiraj grad odblokraj državu", poruke su sa performansa grupe građana koji je izveden danas ispred policijskog kordona koji se nalazi ispred zgrade Opštine Budva.

Policijski kordon i jutros je na glavnom ulazu u Opštinu Budva, dok su pripadnici privatnog obezbeđenja su u zgradi i vrše kontrolu ko od radnika može da uđe u kancelarije.

Građanski biro, kako je "Vijestima" rečeno, ni danas, deseti dan zaredom neće raditi, a očekuje se da bi građani mogli overu i dobijanje raznih dokumenata da obavljaju onlajn.

Grupa građana je tražila da uđe u Opštinu da plate porez, overe dokumenta, ali ih je privatno obezbeđenje sprečilo.

"Prestanite da ponižavate građane Budve", poručio je u ime građana Nemanja Đorđević.

"Prestanite da uskraćujete i kršite naša prava. Odblokirajte Opštinu, otvorite Građanski biro. Opština je za sve građane, nije za odabrane, a sigurno ne samo za političare. Mi smo Opština, građani su Opština, a vi bi trebalo da budete u službi svih građana", poručio je Đorđević.

Građani su potom pobacali papire sa ispisanim porukama ispred ulaza u zgradu, a onda sa raširenim transparentima stajali na travnjaku.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto: Printscreen Facebook video/Aleksa Becic - Demokrate - Demokratska Crna Gora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track