Najnovije vesti

PANIKA U PODGORICI! VUK POBEGAO IZ DVORIŠTA, LUTAO NASELJEM: Deca mislila da im je prišao pas! Komšija drži čitav čopor!
Foto: Youtube prtscr / Srpska TV

žive u zarobljeništvu

PANIKA U PODGORICI! VUK POBEGAO IZ DVORIŠTA, LUTAO NASELJEM: Deca mislila da im je prišao pas! Komšija drži čitav čopor!

Crna Gora

U podgoričkom naselju Tološi večeras je uhvaćen vuk, posle višečasovne potere koja je organizovana za divljom životinjom.

Beti je u policiji potvrđeno da su pripadnici šinterske službe uhvatili divlju životinju koja je prethodno par sati lutala gusto naseljenim delom grada, ulazila ljudima u dvorišta.

"Deca su se sa drugarima igrala u dvorištu, kada je jedan od njih uzviknuo da je u dvorištu pas. Pogledao sam i shvatio da je reč o vuku", kazao je Beti jedan od meštana, otac petogodišnjaka, koji je želeo anonimnost.

On je isterao vuka iz dvorišta i nije bio iznenađen prisutvom divlje životinje, jer je u tom podgoričkom naselju u zatočeništvu čopor vukova.

Oni se svakodnevno "oglase" neprijatnim zavijanjem u poslepodnevnim satima, kada je vreme hranjenja i podsete naviknute meštane na svoje prisustvo. 

Meštanin Aco Novović godinama neovlašćeno na svom imanju drži više od 20 vukova. Nadležni mu nikada nisu to dozvolili, ali nisu ništa preduzeli po tom pitanju, objavili su ranije podgorički mediji.

Stanovnici Tološa su godinama tražili od nadležnih da nešto preduzmu protiv nezakonitog držanja divljih životinja u gusto naseljenom gradskom naselju.

Kurir.rs / Beta

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...