Najnovije vesti

DRITAN JASNO ODGOVORIO NA PROZIVKE: Sa zadovoljstvom sam bio pod Ostrogom! Možda ste vi navikli na dogovore u Splendidu!
Foto: Youtube prtscr / Skupština Crne Gore

skupština cg

DRITAN JASNO ODGOVORIO NA PROZIVKE: Sa zadovoljstvom sam bio pod Ostrogom! Možda ste vi navikli na dogovore u Splendidu!

Crna Gora

Dritan Abazović, lider koalicije Crno na bijelo koja je deo nove većine u crnogorskom parlamentu, odgovorio je na prozivke o jučerašnjem dogovoru ističući da je sa velikim zadovoljstvom prisustvovao sastanku pod Ostrogom na kojem su bili i mitropolit Amfilohije i vladika Joanikije.

Abazović je rekao da bez obzira na to da li je u pitanju Ostrog, Katedrala svetog Trifuna ili džamija, uvek će biti spreman da razgovara na svakom od tih mesta kada je reč o donošenju važni odluka.

"Možda ste vi navikli da se dogovarate u Splendidu, Hiltonu ili Ramaldi...Ja nisam i nikada neću. Sa ljudima, verskim velikodstojnicima, političarima, biznismenima razgovaraću na svakom mestu kada smatram da treba obaviti važan razgovor", rekao je Abazović i dodao da nema kompleks od bilo koga ili bilo čga, jer, kako je kazao, brani građansku Crnu Goru.

Potvrdio je da je u prthodnom sazivu bojkotovao parlament zbog, kako je naveo, izborne krađe koja se dogodila 2016.

Kurir.rs / Z. Šaponjić,  Foto: Youtube prtscr / Skupština Crne Gore

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...