AMFILOHIJEVO STANJE STABILNO: Oporavak mitropolita teče po planu, proveo dan u dobrom raspoloženju
Foto: Youtube prtscr / BN TV

Odlične vesti

AMFILOHIJEVO STANJE STABILNO: Oporavak mitropolita teče po planu, proveo dan u dobrom raspoloženju

Crna Gora -

Mitropolit se zahvaljuje svima na brizi i ljubavi uz želje i molitve da Bog uzvrati svojom ljubavlju svima darujući dobro zdravlje i napredak, rekli su iz Mitropolije crnogorsko-primorske

PODGORICA - Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, koji se od sinoć nalazi na bolničkom lečenju zbog koronavirusa, proveo je dan u dobrom raspoloženju i stabilnog je zdravstvenog stanja, saopšteno je iz Mitropolije crnogorsko-primorske (MCP).

Njegovo opšte stanje je, kako je istaknuto u saopštenju, "dobro, bez povišene telesne temperature i sa veoma visokim procentom saturacije".

"To su parametri koji ukazuju na normalan tok oporavka. Mitropolit se zahvaljuje svima na brizi i ljubavi uz želje i molitve da Bog uzvrati svojom ljubavlju svima darujući dobro zdravlje i napredak", rekli su iz MCP.

S obzirom na to da se, kako su naveli, u raznim medijima i na društvenim mrežama pojavljuju neproverene, nepotpune i ponekad neistinite informacije u vezi sa zdravstvenim stanjem mitropolita Amfilohija, mole sve da "ne nasedaju na takve špekulacije i da prate portal Mitropolije koji jedini ima direktnu komunikaciju sa lekarima i u dogovoru sa njima saopštava potpune i tačne informacije".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track