Najnovije vesti

POTVRĐENO PISANJE KURIRA: Krivokapić za ministra finansija postavio zeta Milojka Spajića!
Foto: Youtube prtscr / Televizija Pljevlja

obećavao eksperte

POTVRĐENO PISANJE KURIRA: Krivokapić za ministra finansija postavio zeta Milojka Spajića!

Crna Gora

Crnogorski mandatar Zdravko Krvokapić izneo je predlog ministara u budućoj vladi i potvrdio pisanje Kurira predloživši Milojka Spaića (32) za ministra finansija i socijalnog staranja.

Naime, prema našim saznanjima, a o čemu se uveliko priča u Podgorici, Milena Krivokapić, koja se često mogla videti kako stoji uz oca na njegovim konferencijama za medije, u vezi je s Milojkom Spajićem, koji je kandidat za ministra finansija i socijalnog staranja. 

foto: Youtube prtscr / Televizija Pljevlja

Spajić je najavljen kao nestranačka ličnost i tokom kampanje bio je član Krivokapićevog savetničkog tima. Budući ministar finansija je, kako je navedeno, magistar finansijskog inženjeringa.

"Cela Podgorica već izvesno vreme priča da je Krivokapićeva ćerka Milena u vezi s budućim ministrom finansija. Oni ne izlaze zajedno da ne bi upadali u oči, ali to je sada već javna tajna"  kaže izvor Kurira iz Crne Gore.

Ceo tekst možete pročitati OVDE.

Spajić je rođen u Pljevljima, a ekonomske studije završio je na Osaka Univerzitetu, kao stipendista japanske vlade. Zvanje magistra stekao je, navodi se u biografiji, u Francuskoj na HEC Paris. 

Nakon toga radio je u SAD na Wall Street-u, u Parizu, u Tokiju, a iz globalne bankarske grupacije Goldman Saks, u Singapuru Milojko je došao ovog leta. 

Kurir.rs 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...